Okategoriserade

Barnmössor i reflex och SNYGGA reflexer till oss vuxna

– Annons / reklam för Smart in the dark –

Syns ni ordentligt i mörkret? Jag hör till en av alla dom mammor som bokstavligt talat klär in barnen i reflexer och barnen tycker att det är sååå COOLT! Ja, för visst är det coolt och smart att synas i mörkret! Nu har dom fått barnmössor med reflex i den allra bästa kvalitet! Visste ni att det är skillnad på reflex och reflex? Olika reflexer reflekterar olika bra, håller olika bra efter tvätt och syns på olika långt håll. Smart in the dark använder sig av den bästa och mest avancerade typen av smarta reflexer, som är samma som vägarbetarna har på sina jackor, 3M™ Scotchlite™. Den fungerar genom tusentals små tättsittande glaspärlor som reflekterar ljuset tillbaka mot ljuskällan och gör att man syns tydligt och bra.

reflex barn

Isadora och William i sina mössor från Smart in the dark som kommer från deras senaste reflex barn kollektion med Mamma Mu

img_4768
img_4757

Smart in the darks reflexmössor har reflexer runt hela mössan istället för bara på framsidan, eftersom det är viktigt att man syns från alla håll.

img_4754
img_4755

Jag tror de flesta av oss vet att det är viktigt att synas i trafiken och vi är duktiga på att sätta reflexer på våra barn, men hur duktiga är vi på att bära reflexer själva? Visste du att 40% av alla olyckor med fotgängare sker i mörker i tätbebyggt område? Den siffran hade säkert varit mycket lägre om vuxna varit bättre på att bära reflexer för tyvärr är det fortfarande skrämmande få vuxna som gör det. Just därför skulle jag vilja tipsa om att Smart in the dark även har riktigt snygga reflexer till kläder för oss vuxna! Och med Smart in the darks reflexer så syns du i mörker på över 125 meters håll!

reflexer till kläder

Här är jag och Victor i varsin reflexmössa från Smart in the dark och jag har även ett rynkat reflexarmband till min jacka.

Jag fullkomligt älskar reflexarmbandet! Jag har använt det på mina kappor i många år nu. Jag gillar att det passar min stil. Det är snyggt, diskret, går lätt att flytta mellan olika jackor och gör att jag verkligen syns när jag är ute och går 🙂 När det är kallt och blåser använder jag gärna mössa också och då måste jag tipsa om Smart in the darks goa kashmir/ull-mössa som jag har på mig på bilden. Den är sååå skön och snygg! Den finns i flera olika färger och passar både till kvinnor och män.

Victor är väldigt varm av sig så han har fått en bomullsmössa i marinblått som är hans favoritfärg 🙂

reflexmössor

Ett hett tips inför årets julklappar är att köpa reflexer till de som du bryr dig om! Det är verkligen något extra fint med det eftersom det är så mycket tanke bakom, ”jag bryr mig verkligen om dig” ♥️ Jag kommer ge bort reflexarmband till min mamma och syster 🙂 Det blir perfekt eftersom det är något som jag vet att dom inte redan har och så passar det deras stilar oavsett om det är till festkappan eller till jackan på en vanlig hundpromenad.

reflexaccessoarer

Det finns även reflexarmaband som inte är rynkade – perfekta till mannen som inte bär mössa! På hemsidan finns också andra reflexaccessoarer som passar bra till exempel väskan 🙂

barnmössor i reflex

Är inte William sjukt lik Victor här? Här är en bild på Victor när han var liten.

Ta hand om er i mörkret och se till att ni och dom som ni bryr er om syns ordentligt!! Stay safe!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.