Okategoriserade

William är så lik Victor

Denna helgen har dom stora barnen varit hos sin pappa så jag och Victor har passat på att ta det riktigt lugnt. Det är så mysigt att få dom här helgerna tillsammans och bara dra ner på tempot lite. Imorse sov jag till klockan 11.00. När hände det sist liksom?

Idag har vi hälsat på Victors farmor som är 93 år. Hon blev såååå glad när vi kom med William och det gick att se lång väg hur mysigt hon tyckte det var när han somnade i hennes famn. Hon hade nog helst velat att han stannade kvar hemma hos henne.

Vi berättade för Victors farmor att vi nu har bestämt oss för mellannamn till William 🙂 Vi har bestämt oss för att vi nog tycker att han ser ut som en liten ”Bengan” trots allt, så han kommer få heta William Bengt efter Victors pappa som hette Bengt. Tack alla fina följare som pushade oss att välja Victors pappas namn även om vi först tyckte det lät gammalt 🙂 Nu tycker vi att det låter fint men vill gärna ha det i ”rätt” ordning för att ingen ska ta fel på tilltalsnamnet. Vi hoppas farfar i himlen känner sig ordentligt hedrad ❤️

Hemma hos Victors farmor tog jag en bild på Victor när han var liten och nu är det ingen tvekan om saken. William har Victors näsa! Herregud så lika dom är!

När vi kom hem tog vi en promenad runt dammen, bara vi två eller tre rättare sagt 🙂

7 Comments

  • Emma

   Enligt riktlinjerna nu kan man ju besöka sina äldre men man ska hålla avstånd. Men det är en svår fråga för man tar ju alltid en risk, samtidigt som många äldre faktiskt mår väldigt dåligt efter 7 månaders isolering…. I Victors farmors fall har vi inte råd att vänta eftersom hon är såpass gammal, man får ”fånga dagen” för man kanske inte får någon mer chans efter att pandemin är över ? Vi besöker henne bara om vi är helt säkra på att vi är friska och att även barnen är det trots att vi inte tar med dom. ❤️

   • Johanna

    Ville bara peppa att jag tror ni gör helt rätt. 93 år, wow. Psykiska hälsan är också viktig… Och att få se i efterhand att man fick vara hos gammelfarmor. (men! Såklart det är en risk, men som 93åring är den kanske värd att ta..) ❤️

  • Emma

   Jaha… det visste jag inte… det kanske stämmer som du säger med 1:a oktober men Victors farmor bor själv så det finns ingen anledning till varför vi skulle vänta med att besöka henne. Det kanske är annat på ålderdomshemmen?

 • Sara

  Helt rätt med Bengt ? har Isadora och Lukas mellannamn? Har som för mig att de inte har det… intressant att veta hur man resonerar o tar ställning till att det blir annorlunda med barn som man får med en ny partner ?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.