Okategoriserade

En till award!

Jag fick en till Award av Mamma Jennie! Skojigt! 😀 Tack så mycket Jennie!

Eftersom jag precis svarade på en award så kommer jag inte skriva några nya fakta eller skicka denna vidare, men jag kommer svara på frågorna iaf!

Om ni vore osynliga för en dag, vad hade ni gjort då?
Oj vilken svår fråga! Men jag skulle antingen göra något som jag aldrig skulle våga göra i verkligheten. Eller fiffla med dom där lottobollarna så att jag vann massa pengar… Nä, så får man inte göra.. men annars vet jag faktiskt inte vad jag skulle hitta på! Haha!

Vilken är din favoritmåltid?
Frukost, jag älskar frukost!

Hur många barn vill du ha?
3-4! Blir dom första 3 bara pojkar så kommer vi skaffa en fjärde, typ sista chansen att få en flicka också 🙂

Varför började du blogga?
För jag har så väldans mycket att säga hela tiden. Speciellt när jag var gravid, då kunde jag tjöta hål i huvudet på folk med allt som jag kände i kroppen! Graviditeten är det häftigaste jag har upplevt så den ville jag såklart gärna dokumentera också 🙂

Vad gör du och din partner för att hålla kärleken vid liv/ vad tror du är viktigast i ett förhållande?
Vi säger nästan alltid älskling till varandra när vi pratar. Vi försöker att uppmärksamma varandra. Säga jag älskar dig ofta. Pussa varandra. Och sen försöker vi komma iväg på roliga saker själva, t.ex. bio, utekväll etc.

Vilken träningsform föredrar du?
Gruppträningspass av Les Mills. Älskar bodypump! Men är också väldigt förtjust i MRL (Mage Rumpa Lår).

Om du får välja en butik att spendera 10 000 kr i vilken skulle det vara och varför?
Oj, vilken fråga… Hmm det skulle nog vara H&M eller Gina eller nån sån affär, där får man ju så mycket för pengarna!

Vad är din bästa/sämsta egenskap?
Min bästa är att jag är social och älskar att träffa nya människor. Det har gjort att jag har fått uppleva massor av saker som jag annars inte hade fått uppleva.

Min sämsta är att det kan ploppa ut nån vit, helt onödig, lögn ur min mun när jag befinner mig i pressade situationer. Till exempel när jag var på IKEA för att lämna tillbaka en lampa som knappen hade börjat glappa och tillslut gått sönder. Då säger jag, på frågan när jag hade köpt den, att det bara var nån månad sen (i själva verket var det 2 år sen). Killen bakom disken klickar snabbt fram på sin dator via serienumret att jag har ljugit. Men tar ändå tillbaka lampan. Varför hittade jag på den dumma lögnen?

Vart skulle du helst resa om du fick välja?
Jag reser helst till Brasilien, men det ska vi redan göra så om jag skulle välja ett till ställe så skulle jag välja surfparadiset Bali!

Favoritfilmen du har sett?
Os dois filhos de Franisco – det är en brasiliansk verklighetsbaserad historia om två pojkar som växer upp i en extremt fattig familj där dom inte har mat för dagen. Pojkarna blir sedan Brasiliens största sångartister. Sååå fin musik! Jag rös gång på gång under hela filmen för att den är så fin och varje gång jag hör dom sjunga så ryser jag. En sån fantastisk historia. Synd att jag inte hittat den på DVD i Sverige bara..

Om du fick byta liv med någon för en dag, vem skulle du välja?
Då skulle jag nog välja Britney Spears. Jag skulle gärna vilja prova hur det är att vara kändis, men just hennes liv verkar vara så kaosartat hela tiden och då skulle jag inte bli avundsjuk för jag skulle förmodligen tycka att det är gött att komma tillbaka mitt liv igen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.