Okategoriserade

Nöjd för en gång skull

Detta året har inte slutat något vidare för mig. 2013 var ett mycket bättre år. 2014 har inte blivit som jag har tänkt mig överhuvudtaget, inte i något avseende, förutom att vi fick en ny lägenhet.. Just nu lider jag, även om jag idag kan se ljuset i tunneln. Så nu hoppas jag på ett ljusare år 2015. Jag tycker jag förtjänar det. Jag är en god människa, det borde hända goda saker för goda människor… Jag orkar inte titta på allt negativt hela tiden så idag försökte jag tänka på något positivt innan jag gick hemifrån. Då kom jag på att för första gången i mitt liv är jag nöjd med min kropp! Många säger att man inte ska stirra sig blind på vågen, men vågen hjälper mig att inte få en sne verklighetsbild om hur jag ser ut. Annars är det lätt att jag mår dåligt när jag provar byxor och byxorna är för små. Du tycker jag att min kropp är för tjock och inte att det faktiskt är fel storlek på byxorna. Siffrorna på vågen bekräftar att jag inte gått upp i vikt även om magen känns svullen en eller två dagar. Visst varierar vikten ibland upp till 2 kg beroende på var i menscykeln jag är, men det gör inget.

 

IMG_2964-1.JPG

 

Hur som helst så kan jag säga att 2014 för första gången i hela mitt liv så är jag nöjd med min kropp. Jag väger lika mycket nu som jag gjorde 2009 och då var jag inte nöjd min kropp. Nu år 2015 kan det bara bli bättre 🙂 Jag ska träna så jag blir starkare och så att kroppen klarar av framtida graviditeter etc utan allt för många komplikationer. Något annat jag är nöjd med är hur långt och friskt mitt hår har blivit. Just nu är det mycket utväxt, men jag är ändå väldigt nöjd med det 🙂

Det finns såklart massa andra saker jag är nöjd med också. Till exempel vår fina fina Lucas 🙂 han är det bästa i våra liv 🙂

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.