Okategoriserade

Hem om 2 veckor!

Nu börjar det närma sig hemresa för vår del. Jag längtar nåt fruktansvärt, Jair är mer delad. Han säger att han längtar efter vardagen med Sverige för här står liksom livet stilla och vi gör samma sak varje dag, men han längtar ju såklart inte efter att åka ifrån sin familj. Jag har aldrig varit utomlands så här länge förut. Jag har varit borta länge men jag har alltid kommit hem en snabbis i några veckor. Jag har haft perioder som jag har saknat svensk mat och godis och sånt hur mycket som helst. Nu saknar jag inte så mycket längre, det är som att jag har vant mig vid att jag inte har tillgång till det jag vill ha.

Min lista på vad jag längtar efter just nu:

 Cambozola
♥ Kolsyrat vatten
 Min mammas mat & min morfars mat
 Min dusch (kommer kännas som ett helt nigariafall jämfört med den vattenfattiga kallduschen vi har här nu)
 Min säng (vår här är hård)
 Vår lägenhet (att få vara hemma och att få vara i ett barnsäkrat hem, det är jobbigt och tröttsamt att springa efter en 1 åring hela tiden för att vara säker på att han inte stoppar fingrarna i en kontakt, välter något över sig eller kryper upp för trappan)
 Mormor ska få träffa sin Lucas på flygplatsen

Jag saknar inte godis så jag har bestämt att jag inte ska äta det. Jag har klarat mig så länge utan det och det är så sjukt beroende framkallande! Plus att då kanske vi kan undvika att Lucas ska vilja ha det. I vår familj är det jag som är godismonstret. Jair köper oftast Twix när han vill ha nåt och då blir det ju inte lika mycket som en stor lösgodispåse som verkar ha hål i botten eftersom den aldrig blir full!

20140710-130715.jpg
Favelan at night

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.