Okategoriserade

En sån dag

Idag är en sån där dag när allt känns jobbigt… Jag försöker vara positiv och glad men det är inte lätt när det värker i käken, det är svårt att äta och det är STÖKIGT hemma! Jag får panik när det är så här stökigt! Egentligen vill jag hitta på nåt kul eller bjuda hemma några roliga mammor så jag blir på bättre humör, men det går inte… Inte när det ser så här förskräckligt ut hemma… Imon vill jag egentligen gå till öppna förskolan Spira, men det känns inget bra att gå iväg när det ser så här ut hemma. Jag får se om jag orkar fixa här hemma idag. Jair kom nyss hem och han lovade att hjälpa till. Kanske tar vi oss ett snabbt ryck här hemma.

20131106-160319.jpg

Tur att jag har lite alvedon kvar från förlossningen! Vanliga alvedon gör ju knappt nån nytta!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.