Okategoriserade

Minisim med Lucas

Idag ska jag och Lucas gå på minisim själva. Det brukar vara Jair som går till minisimmet med Lucas, men idag ska Jair jobba övertid. Lucas har blivit så duktig på minisimmet sen han fick sina simglasögon, innan det så tyckte han att det var obehagligt att få vatten i ögonen. Men nu har han inga problem med att dyka under vatten längre. Jair berättade att han och Lucas dök till botten och plockade upp leksaker från botten så jag var väldigt exalterad över att följa med och se när dom två gjorde det denna veckan. Men idag får jag och Lucas försöka lite själva, fast jag är kass på att dyka, jag kommer inte till botten helt enkelt så jag får väl hjälpa Lucas att dyka istället.

Lucas babysimmar i brasilien

 

Vi har gått på babysim och minisim ända sedan Lucas var en liten bebis. Han var nog 5 månader när vi började, om jag minns rätt. Enda uppehållet vi har gjort var när vi åkte till Brasilien och stannade där i 7 månader. Bilden ovan är tagen i Brasilien när Lucas var nästan precis 1 år.

Efter simmet så ska jag och Lucas åka till stan och träffa en annan mamma som har en dotter som är lika gammal som Lucas. Det blir mat på McDonalds och sen ska vi till Stadsmuséet och busa. Lucas kommer vara helt slut efter den här dagen (jag också) <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.