Okategoriserade

Veckans träningsmål avklarat

Mitt mål med träningen är att få tid till 2 gånger i veckan och att ta mig den tiden. Mitt mål är att lyckas med detta och känna mig glad och nöjd med det. Det är så mycket lättare att träna en gång extra om man har bra rutiner från början. Anledningen till att jag inte vill sätta ett högre mål och träna mer, är för att jag känner att jag får för lite tid med Lucas. Det får helt enkelt räcka med 2 gånger i veckan och ibland 3 gånger tills vidare 🙂 2 gånger i veckan är bättre än vad jag har tränat på  snart 1 år!

Idag stack jag och Antonia iväg till gymmet för att köra MRL klockan 11.20. Det kändes så j*kla bra att ännu en vecka med uppfyllt träningsmål och jag känner verkligen den där träningsglädjen! Det känns också hur bra som helst att Antonia tycker det är så kul att träna. Det är mycket roligare att träna om man har en träningskompis som är lika eller ännu mer peppad än en själv!

  

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.