Okategoriserade

Veckans träningsmål avklarat

Nu mår jag riktigt bra! Det finns få saker som uppmuntrar så bra som träning! Idag klarade jag av mitt träningsmål för tredje veckan i rad 🙂 Jag och Antonia körde MRL eller som det numera heter Cardio Step 🙂 Mitt träningsmål är att träna 2 gånger i veckan. Det är inte mycket, men det är mycket bättre än inget. Jag känner mig bara lite halvmotiverad, säkert eftersom jag inte har något direkt mål om att gå ner i vikt. Jag är nöjd där jag är nu, men jag kan såklart fortfarande bli ännu snyggare 😉 Oavsett är det viktigt att alltid hålla igång kroppen, alla behöver det. Dessutom, inför en ny graviditet, så är det guld värt att ha en stark kropp, det hade jag inte när jag var gravid med Lucas, men det gick ju bra ändå 🙂 Mest störigt när jag blev gravid med Lucas, var att jag hade redan 5 kg extra och det kändes väldigt tungt psykiskt i början av graviditeten och i efter graviditeten.

När jag känner att dom här 2 gånger i veckan funkar bra, så ska jag försöka öka på och träna 3 gånger i veckan. Hemligheten med att hålla motivationen uppe är att inte börja med för tuffa träningsmål. Man måste få bli stolt och nöjd över sig själv, inte ständigt besviken för att man har misslyckats.

 

IMG_5940.JPG

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.