Okategoriserade

Hemmaspa med It Works ansiktsmask

Idag följde jag inte med på Minisimmet med Lucas. Jag kände att jag behövde lite egentid, koppla av, blogga lite och annat som jag inte kan/vill göra när Lucas är med. När jag kom hem efter gymmet passade jag därför på att unna min hud lite gott och prova på It Works! face wrap. Det är en ansiktswrap som återfuktar på djupet och som slätar ut huden, mjukar upp de fina linjerna och rynkorna i ansiktet. Det här är första gången jag provar ansiktswrappen, men jag har provat kroppswrappen förut och då tappade jag nästan hakan när jag fick se min nya mage!! Kolla in före- och efterbilderna på min mage HÄR!

IMG_5740.JPG

Hahaha! Jag ser ju inte klok ut! Tur att Lucas är på minisim! Han hade nog blivit livrädd om han hade hittat sin mamma så här!!

Den här wrappen ska man ha i ansiktet i 45-60 min och efter behandlingen så ska man inte tvätta bort krämen utan den fortsätter att verka inne i huden. Jag har tagit bort wrappen nu, men jag känner fortfarande att det pirrar i huden på olika ställen i ansiktet, mest i pannan. Det ska bli riktigt spännande att se hur mycket wrappen kan reducera min djupa pannrynka som jag tycker är så jobbig. Ibland klipper jag mina bilder medvetet så att hela pannan inte kommer med så att rynkan inte syns 😛

Det kommer snart före- och efterbilder 🙂

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.