Okategoriserade

En tand mindre

Nu sitter jag här hemma mörbultad efter jag lite oväntat fick dra en visdomstand hos tandläkaren idag. Jag visste att den var dålig, men jag hade inte fattat att det var idag som jag skulle dra den! Typiskt att jag har stressat runt så idag, jag har bara hunnit käka en banan och en macka! Nu börjar det göra riktigt ont dessutom, men jag får inte dricka nåt, inte ens alvedon förrän om 30 min. Fy vad jobbigt!

Förra gången jag drog en visdomstand fick jag infektion. Det var det näst ondaste jag har upplevt i hela mitt liv. Det värsta var givetvis infektionen efter förlossningen. Efter förra visdomstanden så kunde jag inte ställa mig upp utan att svimma i 7 dagar! Usch hoppas det inte blir så igen!

20131105-191630.jpg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.