Okategoriserade

Herregud vad spännande!!!

Det här var den mest spännande matchen jag har sett på länge länge! Sista halvlekenkunde ingen av oss sitta stilla, eller jo Lucas kunde det för han somnade i förlängningen 🙂 Herregud vad spännande det var! Både Mexiko och Brasilien var på målet HELA tiden! På slutet hoppades vi allihopa att dt skulle bli 0-0 hellre än att Mexiko skulle göra mål. Två skitgrymma lag, jag skulle inte bli förvånad om det blir dom i finalen. Dom jag tror mest på nu efter att ha sett lite är Holland, Tyskland, Brasilien och Mexiko i finalen. Portugal trodde jag mycket P men vi hejade inte på dom eftersom dom tog ut Sverige 🙂 hämden är ljuv!

På måndag spelar Brasilien igen, vi väntar med spänning på detta!!!!! 🙂

 

20140617-184614-67574421.jpg
Min sminkning, jag tyckte bilden blev lite töntig, men nu är det mörkt här så jag kan inte ta någon ny bild.

20140617-184712-67632441.jpg
VM-snackset!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.