Okategoriserade

Tänka som en projektledare

Igårkväll satt jag och beklagade mig till min mamma för att jag inte hunnit varken tvätten, plocka in och ut ur diskmaskinen eller laga mat till mig själv innan jag gick iväg till öppna förskolan som började kl 13 och jag var en halvtimme sen! Och ändå var jag uppe klockan åtta och det enda jag hann med var att göra mig i ordning och ta hand om Lucas på 5 timmar!!!!

Mamma kom med lite bra tips för hur jag skulle hinna med allt eller iaf mer. Hon sa åt mig att tänka som en projektledare (jag har pluggat till projektledare) så idag tar jag nya tag!

Så jag satte Lucas i bärselen:

20130419-104511.jpg

20130419-104521.jpg

Vi har en Ergo bärsele med spädbarnsinlägg från Barntrygghet. Det där spädbarnsinlägget blir mysigt och ombonat så Lucas somnar alltid och då kan jag lägga ner honom och då sover han en stund extra i det 🙂

20130419-104857.jpg

Nu är klockan snart 11 och vi var uppe ungefär 8.40 och jag har hunnit äta frukost, plocka in och ut ur diskmaskinen och slängt in en maskin med tvätt. Känner mig superduktig! Nu ska jag bara plocka upp tvätten och ta undan den torra och gå och handla! Då har jag lyckats med mitt uppdrag för idag!! Heja mig!!!

3 Comments

  • sara

    hej! jag undrar vilken strl lucas har nu när han är 1 månad? är gravid med första barnet och vill inte köpa för mycket kläder som dom ändå bara växer ur..men lite i strl 50 måste man ju ha..hur mycket tycker du man ska köpa av dom första storlekarna och hur gjorde ni? har för mej att ni fick köpa lite mer till honom när han föddes? tacksam om du kunde hjälpa mej i kläd djungeln kram sara

    • Emma

      Hej Danni! Det är väl inte meningen att jag ska stressa till ÖF. Men som du kanske har läst så har jag suttit hem i 4 veckor för att jag har haft så ont och för mig har det varit väldigt väldigt jobbigt. Jag behövde komma ut och träffa andra människor, så det var helt enkel för mitt eget välbefinnande 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.