Okategoriserade

Sååå fin filtbollsmatta från Nepaldo!

Igår fick Lucas den finaste mattan jag nånsin sett! Ja, jag tror faktiskt att jag vågar säga det. Mattor brukar inte vara så fina tycker jag, men den här mattan är verkligen fin, nästan som ett konstverk! Den är till och med finare i verkligheten än vad jag hade kunnat tro! Mattan Lucas har fått är en av dom populära filtbollsmattorna från Nepaldo! Jag har valt en färgglad matta för jag tycker att barnrum ska vara lekfulla med färg och dom här mattorna är ju helt fantastiska i färg! Dom är fina i dom neutrala färgerna också, men jag väljer nästan alltid färg framför grått.

Jag tycker mattan är både snygg och fascinerande. Den består ju av massor av filtade av bollar som är ihopsydda med varandra. Mattorna görs för hand i Nepal och upptäcktes faktiskt under en backpackingresa och sen dess har dom importeras till Danmark, först i mindre skala och nu i större skala och till Sverige. Mattorna ger jobb till cirka 50 damer i Nepal. Mattorna är verkligen ett fantastiskt hantverk och en riktigt häftig inredningsdetalj!

Jag är verkligen sååå nöjd med den här mattan! Lucas älskar den också, han springer och lägger sig på den hela tiden!

Jag ska visa lite mer bilder på mattan i Lucas rum, men just nu håller vi på för fullt att fixa där inne. På söndag kommer lite nya möbler och i januari blir det ytterligare fix. Jag ser verkligen framemot att få fint i Lucas rum innan bebis kommer 🙂

/I samarbete med Nepaldo

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.