Okategoriserade

Inte-hamna-under-soffan-skydd

Jag vet inte om det finns nån sån uppfinning än, men jag tror nog att varenda småbarnsförälder känner igen sig i den här bilden 🙂 Vår soffa är så tung så det är bara Jair som kan lyfta den, men inte ens han orkar göra det om det inte är absolut nödvändigt. Alltså, vi dammsuger inte ens under regelbundet. Sist var nog vid jul eller nåt. Det är hur många leksaker som helst under den och en av Lucas favoritsysselsättningar är att kasta studsbollar och då ska han absolut göra det i vardagsrummet istället för i hallen. Så jaa… så som ni ser på bilden, så ligger vi ganska ofta och lyser med ficklampan på mobilen och letar efter ena saken efter den andra….

  

4 Comments

  • Liselotte

    Alltså, sååå många saker som försvunnit här hemma, och tittar man in under soffan och tv-bänken så hittar man alltifrån små bilar till duplo. Vi lär göra fynd när vi flyttar, för vår soffa är också svintung 😉

  • Angelica

    Hahaha, japp, så ser det ut hemma hos oss också! Ett tips är att använda ett långt skohorn (t ex från IKEA) och håva fram leksakerna med. Vänd den böjda sidan på skohornet inåt, så blir det som en ”krok”. Vår son (2 år) springer t om och hämtar skohornet själv och har börjat få fram leksakerna på egen hand nu!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.