Okategoriserade

Look-a-like?

Häromdagen när vi var på restaurangen och såg matchen så sa killarna från Palestina och tjejen från USA att Jair är väldigt lik rapparen Dre. Jag hade aldrig sett honom och ingen av dom hade nån bild, men dom sa skämtsamt till mig att han var så lik att det inte behövdes nån bild, det var bara att kolla på Jair så skulle jag veta hur Dre ser ut 🙂 haha!!!

När jag kom hem googlade jag på Dre och då kommer Dr Dre (översta bilden) upp och jag kunde inte se en enda likhet. Så jag tänkte att Dr Dre kanske var mer lik Jair när han var yngre så jag googlade på Dre Young istället och då kom en annan Dre fram som hette just Dre Young. Han var mycket mer lik 🙂

20140618-134107-49267016.jpg

Vad tycker ni? Är dom lika?

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.