Fitnessfighten

Dag 11 – Hur går det egentligen?

– Samarbete med World of Shape –

Joooo, det går lite sämre nu så nu får ni gärna peppa mig lite om ni vill 😛 Jag fick ont i halsen igen ikväll och bestämde mig därför att inte träna och det gjorde jag inte går heller så det känns sådär, men jag försöker trösta mig med att det är kosten som är 80% av jobbet och att så fort jag blir frisk så kan jag ta igen den förlorade träningen med nåt extra pass på gymmet.

Angående kosten så har jag än så länge klarat mig helt utan slarv trots att sötsuget har börjat smyga sig på lite grann nu. Vissa dagar och tidpunkter är suget kraftigare än andra. Jag har haft lite problem med mattiderna vissa dagar och det har ibland blivit så att jag inte hunnit med alla mellanmål som ska intas på en dag, men jag har ätit både middag och lunch varje dag och det är verkligen en utmaning för mig som helst av allt skulle vilja leva mitt liv på enbart frukost och mellanmål haha! Jag är ändå stolt över mig själv att jag inte har gett upp bara för att det blivit lite fel en dag. Jag har en tendens att ge upp när något går lite snett så jag är glad att jag istället valt att ”ta nya tag”. Jag har inte ens gett upp för stunden.

Imorse kunde jag inte låta bli att ta fram vågen. Jag är så sjukt nyfiken så jag sparkade ivrigt på vågen som inte riktigt ville vara med eftersom batterierna är typ slut. Tillslut startade den och jag fick en glad nyhet! Jag har hittills gått ner minst 0,5 kg. Det låter lite, men eftersom jag precis ätit en frukost som vägde 400 g plus druckit vatten så har jag troligtvis gått ner mer än 0,5 kg. Jag är i alla fall glad att jag fick en bekräftelse på att det går och rätt håll trots att jag inte tränar som man ska pga förkylningen. Hoppas hoppas halsontet är borta imorgon!

Om ni vill haka på min träningsmånad så får ni 51% rabatt på alla World of Shapes program om ni använder koden PASMALLEN50. Berätta gärna om ni hakar på så kan vi peppa varann ?

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.