Livscoachning och nya mål

Idag har jag varit nere i stan och träffat min underbara vän Liselotte. Vi har både fotograferat och fikat, men det allra mest spännande som vi gjorde idag var att Liselotte gav mig en livscoachning! Det här är första gången som jag verkligen får hjälp att hjälpa mig själv uppåt från någon annan än min egen familj. Jag har många peppande och lyftande vänner, men jag har aldrig känt hur jag blivit inledd på rätt spår på det här sättet nån gång förut. Det har säkert med min personlighet att göra och att jag har svårt att be andra om hjälp. Jag säger sällan vad jag behöver och den här gången visste jag nog inte det själv utan det var Liselottes coachning som gav mig svar på vad jag ska göra härnäst. Hon är verkligen en grym ledare!

Jag påbörjade min nya utmaning på en gång och det är personlig utveckling som jag tror kommer leda till karriär som i sin tur leder till pengar. Jag har en “liten” uppgift som kan ge stora resultat och jag har fram till nyår på mig. Heja heja mig! Det ska bli sååååå spännande att se om jag lyckas! Eller nej, jag ska inte “se om jag lyckas”, “jag ska lyckas”. Min utmaning handlar nämligen om att jag ska bygga självförtroende och bli säker på mig själv. Jag ska härmed sluta skriva “om” så himla ofta, det är ju SJÄLVKLART att jag lyckas!

Det kommer också bli lite bättre struktur på mig igen har jag bestämt. Jag har ett nytt anteckningsblock som ska se till att jag strukturerar upp mitt arbete och får saker gjort. Jag ska börja med veckoplanering. Liselotte har skrivit ett väldigt bra blogginlägg om planering och effektivitet i sin bloggserie “Så blir du en bra ledare”. Liselotte brinner ju för det där med ledarskap och hennes bloggserie är hittills otroligt givande även för den som bara vill leda sig själv – alltså som jag! Läs hennes inlägg om ni också vill få bättre struktur för att kunna vara mer effektiva och må så bra som möjligt 🙂

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

  1. Johanna

    Coaching är alltid kul och intressant. Jobbar själv lite med det i mitt arbete och fått gå en del kurser om det.

    För ett tagsedan skrev du om nytt samarbete/ något stor grej som var på g. Lite nyfiken på vad som hände med det?

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här