BF+3 kommer bebisen tro?

Idag är det BF+3, men fortfarande inget tecken på att bebisen skulle vilja komma ut. Det enda som är annorlunda denna veckan är att jag har mycket starkare sammandragningar på natten. Inatt har jag verkligen sovit SUPERDÅLIGT, men inte pga sammandragningarna utan pga mardrömmar. Jag har legat och gnytt konstant hela natten och Victor har försökt ta hand om mig för att jag ska “komma ur” drömmarna, men det har inte gått. Det är som att min hjärna går på högvarv… Jag hoppas verkligen på en bättre natt inatt.

Idag har jag tagit det lugnt på altanen det mesta av dagen, men när det blev för varmt fick jag gå in. Jag är inte jättepepp på att försöka dra igång förlossningen längre, allt känns så jobbigt i värmen… Men vi får se, kanske blir det en promenad lite senare om det blir svalare ute.

Idag fick jag äntligen äta en av mina stora cravings under denna graviditeten

Imorgon är det dags för sista BM-besöket. Då ska jag få en hinnsvepning så det sätter förhoppningsvis fart på ett och annat 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Lin

    Jag hade ingen aning om att bebis var på G kl 22 på kvällen. Inte en känning! Fyra timmar senare kl 02 var min lille ute. Det är ju det som är så häftigt! Inatt kanske det händer – när du minst anar det. 🙂

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här