Okategoriserade

Barnvagnsmobilen jag vill ha!!!!!!!

Nu har jag hittat en barnvagnsmobil som jag vill ha! Fast jag vill ha en som har blått, vitt och turkost istället 🙂 Den här fina mobilen hittade jag i Stinas blogg, hon har gjort den själv. Stina är min systers bästis. Hon fick sin lilla Saga i augusti

Stina har läst mode/design-utbildning tillsammans med min syster på gymnasiet så när man kommer in i hennes blogg så har hon alltid sytt något snyggt till sig själv eller till sin söta dotter! Ibland till och med matchande!!!!! Enligt mig så var Stina och min syster Frida bäst i sin klass på deras modevisning som dom hade på gymnasiet 🙂

Jag älskar verkligen den här barnvagnsmobilen! Jag tycker den är urgullig! Min mormor har lovat att hjälpa mig att göra en sån och gulliga Stina erbjöd sig också att hjälpa till om min mormor inte hinner

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.