Okategoriserade

Bits!

Lite efter att jag hade skrivit inlägget igår om Bruna och Lucas och att dom lekte bra och kramades, så föll givetvis allt det där! Bruna kramas mer än gärna med Lucas, men ofta kramas hon hårt och håller fast Lucas trots att han protesterar så vi måste säga till henne hela tiden! Hon vet att Lucas inte tycker om när hon håller fast hans huvud, men ändå envisas hon med att göra det.

Igår sa Lucas ifrån. Nja, han sa väl inget med ord, men han visade henne med det tydligaste språket han kunde att Nej, jag vill inte! Bruna och Lucas stod upp och Bruna kramade Lucas genom att hålla fast hans huvud mot sin kropp. Lucas, som i full längd räcker upp till några centimeter ovanför Brunas privata delar, bet henne! Och ja, han bet henne precis där!!! Aj, aj, aj, med dom där sylvassa tänder rakt igenom kläderna måste gjort ont! Bruna skrek allt vad hon hade! Men det gick över rätt så fort som tur var.

Jag tyckte det var lite komiskt att Lucas sa ifrån. Han är liten och inte lika stark som Bruna och stått ut med både knuffar och annat och nu sa han ifrån! Jag tycker givetvis inte att det är bra att Lucas bits och det är såklart inget vi uppmuntrar, men jag hoppas att Bruna lärde sig något på det. 

 

DSC00267

One Comment

  • Cissi

    Så där kramas/myser Emma med Alice med.. Och blir lika ledsen varje gång Alice ”säger ifrån” mer fysiskt.. Och ändå ”ska hon bara gosa” en kvart senare… Hopplöst! Och tycker så synd om Emma när tårarna trillar och hon säger ”men jag vill ju bara gosa, jag tycker ju om min Alicen” 😉

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.