Okategoriserade

Dagens Lucas

Dagens Lucas var egentligen gårdagens Lucas 🙂 Det var väldigt längesen som jag visade upp nya kläder som vi köpt till Lucas. Minns ni att jag visade varenda litet plagg på egen bild när jag var gravid? Jag visade allt jag hade köpt mig, till Lucas och även till Jair ibland. Nu i efterhand så tycker jag att dom där inläggen var tjatiga och uppläggningen av plaggen var katastrof!! Tur att man lär sig nya saker hela tiden så att inläggen blir intressantare och bilderna proffsigare 🙂

Här är dagens Lucas i sina nya kläder som han fått från iELM

IMG_6086.JPG

Tröjan var jättegosig, en sån skulle jag också vilja ha! Byxorna är haremmjukis som är lekvänliga för en liten som vill röra sig mycket 🙂IMG_5390.JPG

Den här kläduppläggningen är inspirerad av Tess och Lex som alltid tar så fina outfitbilder på sin instagram 🙂

Kolla gärna in iELMs hemsida, dom har massor av härliga onepiece där man till och med kan få barnets namn på. Eller varför inte  syskonmatcha? Liten och stor i samma plagg fast olika storlekar 🙂

 

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.