Vi har en liten Picasso!

Idag fick Lucas vara hemma med mig. Jag är sjukskriven denna veckan för att vila upp mig och Lucas var lite hostig så jag tänkte att jag fick en ursäkt att hålla honom hemma och mysa! Herregud vad jag har saknat den lille mannen! Jag har ingen ork att gå ut, jag är fortfarande lite yr och mår uppenbarligen illa märkte jag när jag skulle äta. Det kanske är all antibiotika som jag äter, jag vet inte. Men vi har i alla fall gjort en ny sak här hemma! Vi har målat med målarfärg!! Åhhh så kul vi hade!! 

 

     

Lucas gillar inte att bli kladdig så jag tänkte att jag skulle träna honom lite genom att måla. Förhoppningsvis märker han att måla är kladdigt, men roligt! Men oj så pedant den lilla mannen var! Det tog lång tid innan han fick minsta lilla klet på sig och då var det bara lite lite på ena handen. Jag försökte att vi skulle stämpla lite med små skumcylindrar som jag fick i ett paket (vet inte vad det heter) men det var inte roligt. Men penselmålningen var rolig! Det blev en jättefin färgglad teckning, men nästa gång ska jag inte ta svart färg för det blev så mörkt på teckningen när Lucas hade blandat alla färger.

Färgerna och penslarna köpte vi billigt på IKEA 🙂 Superlätta att tvätta bort så jag kan starkt rekommendera dom 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här