Barnvagnstester,  Tester

Vi testar en Greentom Upp – 100% miljövänlig barnvagn!

Vi testkör just nu en ny barnvagn 🙂 Det är en Greentom Upp från jTre. Detta är för mig en helt ny barnvagn som jag fick upp ögonen för under Barnmässan i Karlstad. Det som är unikt med den här vagnen är att den är 100% miljövänlig. Greentom är faktiskt till och med världens grönaste vagn!! Vagnen finns både med liggdel, vändbar sittdel och som sulky.

greentom barnvagn

En annan som också blev förtjust i Greentom under Barnmässan i Karlstad är underbara Ann Söderlund 🙂

ann söderlund greentom

Världens grönaste vagn!

Greentom Upp är tillverkad av återvunnen plast. Ramen och liggdelen är tillverkad av återvunnen polypropen och sätet är gjort av återvunna PET-flaskor.

Liggdel, vändbar sittdel och sulky

Vagnen finns i 3 utförande. Liggdel som kan bytas till sittdel när barnet kan sitta. Sittdelen är vändbar. Vagnen finns även som sulky variant. Då fästs sulky-sitsen direkt på chassit istället för att klickas på i fästena som man gör med liggdelen och sittdelen.

Greentom_jump

Ergonomisk sittdel

Sittdelen är ergonomisk, vilket innebär att den är formgjuten i ett fast läge och istället för att justera ryggstöd och fotstöd för sig så lutar man hela sittdelen. När sittdelen är i liggläge så finns det fortfarande en grop för rumpan vilket gör att barnet ligger bekvämare och kan bara ligga på rygg. Fördelen med ergonomisk sittdel är också att småbarn får bättre stöd och kanar inte ner eller faller åt sidan i sittdelen.

fällbar sittdel greentom

Babyskyddadapter

Det finns babyskyddsadpater som är kompatibelt med Maxi Cosi 0+, Bellelli, Cybex Aton, Besafe iZigo, Mima iZiGo, Kidsriver 0+, Lief 0+.

Hopfällbar

Vagnen blir kompakt när man fäller ihop den. Jag hittade ingen produktbild på vagnen när den är hopfälld med sittdel, men jag hittade en bild på sulkyn när den är hopfälld.

greentom sulky ihopfälld

Svängbara hjul

Vagnen har svängbara hjul för bekväm och smidig körning. Hjulen är punkteringsfria.

Vikt

Vagnen har en enkel design, endast med det nödvändigaste, vilket ger en grym fördel, nämligen att vagn blir lätt och smidig! Vagnen med sittdel väger endast 7,3 kg!

Många olika färger

Vagnen finns i många olika färger bland annat färgerna i inlägget. Jag testar en i svart 🙂

Testrecension kommer upp snart!

Snart kommer det upp en testrecension av vagnen! Om det är något speciellt ni undrar, passa gärna på att fråga! 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.