Barnvagnstester,  Brasilien

Första tankarna om Babyzen YoYo

Åh vilken fantastisk och underbar dag! Dagen startade bra med att vi gjorde ett riktigt klipp (1100 kr i rabatt!) när vi skulle köpa våra nya vagn en Babyzen YoYo! Jag lovar ni ska få höra MASSOR om den fram igenom, inte minst när vi är ute och reser! Jag har sett en pappa på stan som hade en Babyzen YoYo en gång och så har jag sett en i skyltfönstret på Babyproffsen, men jag har själv aldrig klämt på denna fantastiska vagn! Ändå har jag varit helt såld på den sen jag såg den på Samis blogg när dom reste till Dubai. Aldrig tidigare hade jag sett en barnvagn som gick som handbagage på flyget! WOW!!!

20131019-224628.jpg

Första barnvagnsturen!

Våra första reaktioner var att den är fjäderlätt, superlättstyrd och LITEN! Vagnen är smal och på alla sätt mycket mindre än vår Trille Viper som känns som en dunderkluns i jämförelse. Fjädringen på Babyzen YoYo var ju förstås sämre än Trillens men det var väntat, men för oss är det inget problem. Lucas somnar ju alltid när vagnen skakar på kulersten så jag tror Lucas hade somnat gott om vi hade promenerat på kullerstenen med YoYon ett litet tag till.

Men istället för att promenera gick vi till favvo-restaurangen Moon Thai. Och ja, jag syndade med maten idag. Jag får väl se det här som mitt undantag men att jag dom andra dagarna får köra stenhårt igen. Inne på Moon Thai fick vi inte ta med vagnen in i restaurangen på grund av att den kunde blockera utrymningsvägar, men då sa jag att det är lugnt! Den packar vi bara ihop så blir den som en liten väska! Sagt och gjort så fick vagnen följa med in och stå jämte skötväskan precis vid vårt bord!

20131019-225413.jpg

Jag blev förvånad också hur lätt det var att fälla ihop Babyzen YoYo. Jag hade läst att nån av Smartson testpiloterna tyckte att det var svårt. Jag håller verkligen inte med. Det är bara två moment och sen är det fixat! Det går alltså finfint att fälla ihop den när man inte längre behöver den eller när man inte får plats på spårvagnen etc. Det enda är att man måste ha sitt barn nånstans. Att någon annan håller barnet under tiden man fäller ihop vagnen eller om man har sin bebis i bärsele/bärsjal.

Det enda minus än så länge är den grå färgen. Jag hade velat ha en fräsig färg som sticker ut från mängden. Men då hade jag fått betala fullpris. Det kostar 700 kr att köpa till en ny klädsel, men då förlorar vi ju nästan hela rabatten. Så nej, jag får nöja mig med den grå klädseln. Är det nån som har nåt tips på hur man kan pimpa vagnen? Göra den lite mer färgglad?

Slänger in två bilder från våran mysiga lördagslunch också!

20131019-231655.jpg

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.