All inclusive eller inte?

Vi planerar att köpa både resan till Brasilien och min 30-årsresa nu i helgen men det är en sak som jag undrar som jag hoppas ni har svar på… 🙂 Ska man ta all inclusive eller inte? Jag skulle vilja ha det för att jag vill att resan ska vara så enkel som möjligt. Jag vill ha bad och sol och avkoppling. Jag vill inte behöva vara reseledare eller hitta restauranger som vi gillar. Okej, gå på restaurang är väl egentligen inte så jobbigt, men med barn kan det vara det. Tänk om Lucas börjar trotsa och en måste gå iväg med honom och vi tvingas turas om att äta. Väldigt omysigt! I så fall är det bättre att ha mat på hotellet och om man har all inclusive så kan man komma tillbaka lite senare och äta istället. När vi var på Bali så åt vi mest på hotellen. Vi åt ute två gånger på 3 veckor. Men det var bea mat på hotellen, inte all inclusive utan riktiga restauranger 🙂 men det jag undrar nu är hur maten brukar vara på all inclusive hotellen?? Vi tycker inte att det har varit bra i Turkiet och Egypten men min pappa har varit i Spanien och där har det varit bra. Vad är era upplevelser?

Vi vill bo på ett barnvänligt hotell med rolig barnpool och barnklubb så det kommer mest troligt vara ett 4-stjärnigt hotell. Vi vill inte åka till Turkiet utan det lutar mest mot Grekland, Spanien eller kanske Kroatien. Dela gärna med er! Alla tips mottages tacksamt! Ni är bäst!!❤️

  

Relaterade Inlägg

16 Kommentarer

 1. A

  Vi har bara bott på all inc med barn och skulle inte tänka oss annat på hotell i Europa. Bekvämt! Skulle vi åka till ex Thailand där det är billigt att äta även på hotell skulle vi endast tagit med frukost.

  Svara
 2. li

  vi var på gran canaria med barm i era åldrar för två veckor sen och vi hade all inclusive och det fanns bamseklubb, babyclub, mkt shower och underhållning för barnen! helt enkelt toppenhotell! vibodde även på mallis när vi barahade storasyster so då var ca två år. all in även då, kommer nogalltid ta det då barnen ärsmå. oerhört smidigt då de ofta behöver mellis, frukt osv. vi har bott fyrstjärnigt och det har varit helt ok mat. buffé så det finns ju mkt att välja på och på gran can hade de t om buffé för barn.

  Svara
 3. Hanna

  Om en vecka är vi på det hotellet du har på bild. 3:dje gången vi åkte dit på 1 år! Så nöjda är bara förnamnet. Vi har åkt dit all inclusive 2 gånger och en gång utan. när man bara åker med barn är all in vlusive bra. Men bara för att man har det brukar vi ändå gå ut och äta en del kvällar.

  Det ena utersluter inte det andra tycker jag ❤❤❤

  Svara
 4. Therése

  Det beror lite vad man har för krav på maten. Jag tkr all inclusive är smidigt med barn. Stället på bild finns dessutom lite valmöjligheter ? Vi var där för en månad sen ?

  Svara
 5. Sanna

  Vi har åkt med Ving till deras Sunwing resort i Cala Bona, Mallorca två gånger. Ett helt fantastiskt hotellkomplex vid havet. Finns både bufférestaurang och en ala carte resturang som ingår vid all inclusive. På sunwing resorter kan man välja något som heter Sunwing inclusive som är helt perfekt för barnfamiljer, då ingår frukost alla dagar och 5 luncher och 5 middagar. Lite det bästa av båda världarna, man kan hänga på hotellet och käka men har ändå möjlighet att besöka andra restauranger 2 gånger under vistelse. 🙂

  Svara
 6. Mikaela

  Vi har bara varit utomlands en gång med sonen när han var 1,5 år. Då valde vi ett barnvänligt hotell på Kreta med all inclusive för att slippa springa runt o leta matställe med hungrigt barn. Maten var fantastisk o de hade ett bord med “barnrätter” typ biffar, pommes, nuggets mm. Vår son älskade maten o åt rätt mycket av det övriga också. Dock ska man ju akta sig lite för vad man äter iom att det står framme som det gör o mycket folk som går runt o tar mat. Vi var inte sååå smarta o sonen fick lite räkor första kvällen spydde säkert 15 gånger på natten pga matförgiftning. Inte kul! Men det gick bra iaf o det är trots det en upplevelse som vi har väldigt mycket fina minnen ifrån. Så all inclusive rekommenderar jag så länge barnen är så små iaf.

  Svara
 7. Johanna

  Vi har två gånger rest med ving till deras sunwing hotell. Super bra och barnsnpassade. En gången utan all inklusive och andra med sunwing inklusive( 5 dagar ingår) resten kan äta ute eller på någon av hotell restaurang. Jag var positivt överraskad av all inklusive bufferna.

  Svara
 8. Helena

  Tui (tidigare Fritidsresor) har en superbra kampanj för barnfamiljer nu i februari. Ett barn 2-11 år kostar bara 1 kr. Gäller avresa maj-juni och aug-sep. Vi har bokat en vecka på fyrstjärnigt Bamsehotell på Kreta i slutet av aug. Vi åker med 4-åring och 1,5-åring och de kostar 301 kr tillsammans! Barn under 2 år kostar alltid 300 kr i administrativ avgift. Grundpriset för oss fyra är 11500, sen har vi lagt till transfer, mat på flyget, sulky, uppgraderat rummet och all inclusive. Totalt landar resan på knappt 20000 kr. Det tycker vi är ett superbra pris för fyra pers.

  Svara
 9. Linda

  WOW vilka härliga resor! All Inclusive är ovärderligt när man har barn, finns såååå mkt mat att välja på. Vi hade det när vi var på Gran Canaria med Alfred och han åt som en häst,haha! Så det är verkligen att rekommendera!

  Svara
 10. LinizTravel

  Jag har ju massor av tips på min blogg 🙂 åk till ett sunwing hotell då äter barn under 12 år gratis på hotellets alla restauranger. Super bra!!! Så kan man sjölv äta a la carte mat oxh kanske gå ut och äta några kvällar?!
  Min favorit är sunwing kalithea på
  Rhodos!!! Kramar

  Svara
 11. S

  Beror på vart ni ska. Vi har aldrig haft all inclusive. På Kreta funkar det toppen utan. Lägenhetshotell där vi fixar lunch och middag ute på kvällen. Varje restaurang har egen lekpark. Ungarna har fått välja var de vill leka så har vi ätit där. Toppen! På Gran Canaria hade det varit bra med all inclusive för där fanns inga lekparken på restaurangerna…

  Svara
 12. Johanna

  Oxå bott där bilden är i från. All inklusive är helt ok plus att det finns spa om man har möjlighet till lite vuxen tid. På resa med barn kör vi all inklusive. Så mycket enklare och skiljer ofta inte jättemycket i pris så man kan unna sig någon kväll på annat ställe med.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här