Träning

6.30 imorse

Det är inte många gånger i livet som jag har varit uppe och tränat innan klockan 7.00 men idag hände det 🙂 Klockan 6.30 stod jag redo på gymmet och inväntade premiärpasset av Bodypump efter graviditeten. Så galet stolt över mig själv över att jag hade kommit iväg så tidigt!

Det har gått 6 veckor sedan William föddes och jag mår prima i hela kroppen. Visst känns det fortfarande annorlunda inne i fiffi, men med tanke på att jag inte har några som helst men eller problem med att hålla blåsan så känner jag att det är helt rätt att börja med Bodypumpen. Sjävklart, tar jag det försiktigt med små vikter eller inga alls och prioriterar knipet framför tempot som är ganska snabbt i Bodypump. Passet gick hur bra som helst. och jag ser redan framemot nästa pass 🙂

Jag har verkligen längtat efter det här och jag ser framemot att bli stark igen! Jag känner ingen press alls över att komma i form snabbt utan siktar på vårt bröllop i augusti 2021 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.