BVC-besök och rotavirusvaccin

Idag var det dags för nytt BVC-besök för William och rotavirusvaccinet. Det gick hur bra som helst. William vägde nu 5090 gram och har blivit hela 58,8 cm lång. Det är med andra ord inte så konstigt att det känns som hans kläder har krympt! Förutom att han växer som han ska så fick han även massor av beröm för att han har blivit så stark i nacken 🙂 BVC-sköterskan lät faktiskt riktigt imponerad och jag och Victor blev förstås löjligt malliga över det. Haha!

Idag var det även dags för första dosen av rotavaccinet som numera ingår i det svenska vaccinationsprogrammet. Det gjorde det inte när Lucas och Isadora föddes, men när Isadora föddes fick vi erbjudandet och ta ställning till och efter lite research kände jag mig väldigt övertygad om att jag ville att hon skulle ha det, så nu var det inte ens en tvekan om saken att William också skulle få det 🙂 Läs mer om detta här: Fördelar och nackdelar med rotavirusvaccinet

William mår fortfarande prima så vi får hoppas att han slipper eventuella biverkningar 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. maria

  Jag var också på det besöket idag på bvc. Min flicka sörplade gladeligen i sig vaccinationen. Fick ni några biverkningar eller känningar efteråt?

  Svara
  • Emma

   Haha! Ja, det gjorde William också! Det måste varit väldigt gott det där vaccinet. Nej, han fick aldrig några biverkningar 🙂 Hur gick det med din tjej?

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här