Hål i rumpan på bodypumpen

Idag var det dags för bodypump igen 🙂 Jag kände mig skitsnygg när jag hade dragit på mig mina nya träningsbyxor och en topp som inte passat på flera år. Det enda som störde mig var tvättrådet som satt på ena skinkan. Jag tänkte att jag kanske kunde rycka loss det lite försiktig så jag ryckte och vad hände, jo ett hål i rumpan! Inte så kul när man ska köra bodypump och squata med någon bakom sig som stirrar rätt in i ens röv, där det dessutom är ett hål som man kan se in till trosorna…. nej tack! Men har man tagit sig till gymmet så får man inte banga pga ett litet hål så jag skyndade mig upp till salen i alla fall.

img_5731
img_5730

Jag tog plats vid ett hörnet längst bak i salen så att ingen skulle stå precis bakom mig och sen körde jag skiten ur både mig och byxor. Den stackars tjejen som stod snett bakom mig la förhoppningsvis inte märke till spektaklet trots att hålet växte. När jag kom hem hade hålet blivit så stort att man med lätthet kunnat stoppa in en peng där! Men det var tur att dom inte sprack helt och hållet. Vad fasiken hade jag gjort då?! Fy vad pinsamt!

Nej, nu ska jag sova. Jag är såååå trött! Tack förresten för alla era underbara kommentarer idag 🙂

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här