Intensivt på jobbet

Nu ligger jag i sängen. Jag har bestämt mig för att somna innan klockan tolv ikväll. Om jag skriver det här inlägget snabbt så lyckas jag nog 🙂

Det ska bli såååååå skönt med fredag imorgon. Gud så jag längtar 🙂 Äntligen! I helgen ska jag städa bort julgrejerna (verkligen på tiden!) och få ordning på hemmet och alla papper och grejer som kommit hem under veckan. Barnen är för en gångs skull friska så jag lurar lite på om vi skulle ta en sväng till universum på söndag. Det var så längesen som vi var där!

Denna veckan har varit väldigt intensiv på jobbet och det har blivit flera sena kvällar. Det är tur att samarbetet med Jair fungerar så bra som det gör nu för annars hade det blivit svårt att få ihop det. Denna veckan har han hämtat barnen varje dag så jag har till och med hunnit träna fyra av dagarna ?

Nej, nu är det dags att träffa John Blund ?

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här