7 veckor

Nu är Lucas 7 veckor. Han är riktigt stark i nacken så man behöver inte ens hålla i den längre, fast jag gör det ändå för att vara på den säkra sidan när jag ska lyfta honom och så. Men när han sitter i mitt knä så håller jag honom bara under armarna och det räcker. Han har lärt sig att från mage rulle till rygg på mjukt underlag. Han pratar ganska mycket och skrattar och ler mot män som pratar med honom. Han är otroligt mysig och tycker om att vara i min famn och sova jämte mig. Det är trångt i sängen här numera haha! Han tycker om när vi sjunger och han gillar att leka med sakerna i babygymmet sen jag hängde ner dom närmare honomså att han når dom. Ja, det är en liten summering av vår 7 veckors kille!

20130505-000901.jpg

Jag mår rätt bra nu. Jag har inte ont längre men ibland känns det som jag fortfarande har lite känningar därnere. Men det känns som jag nog är så gott som återställd. Nästnästa vecka har jag mitt återbesök på MVC, då får vi se om jag får klartecken för att gå och träna igen eller inte. Veckan innan jag blev förkyld så var jag ute och promenera en hel del. Då gick jag ner 0,9 kg på tre dagar! Hur bra som helst ju. Men sen blev jag förkyld och då stog vikten still igen… Men nu har jag gått ner 0,2 kg på två dagar så på mindre en 2 veckor gick jag ner 1,1 kg. Helt okej viktminskning tycker jag om jag går ner 0,5 kg i veckan. Nu är det 6,8 kg kvar till startvikten! Heja mig!!!

Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. Zandra

    Stora killen 🙂 så spännande att följa din blogg och dina tester 🙂 Har bf om 1 månad . Längtar massor !

    Svar från Emma: Åhh vad spännande med bf om 1 månad! Lycka till på FL! Förlossningen var det häftigaste jag nånsin gjort!!! Kul att du tycker det är roligt att följa mig och alla tester på bloggen!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här