Lite starkare

Idag blev det bodypump igen 🙂 Min bästa träningskompis Lucas motiverade mig att komma iväg trots att jag egentligen bara ville slänga mig på soffan och spela död. Jag är så omotiverad att träna just nu, men jag vet att det blir svårare att komma in i rutin ju mer man skiter i det. Det är bara att bestämma sig helt enkelt, men det gäller att inte ha för höga krav på sig. Jag vill försöka komma iväg och träna tre gånger i veckan och få rutin på det hela, det är mitt mål just nu. Jag har en tendens att öka kraven mer och mer ju mer jag tränar och sen blir jag besviken när det inte blir som jag bestämt. Nu försöker jag att sänka kraven och bara må bra av träningen och så kommer resultaten när dom kommer….

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. Cassandra

  Mitt tips när man känner så är faktiskt att sänka kraven och kanske bara få till 2 gr/veckan tills man finner motivationen igen. 🙂

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Tack! Bra tips! Jag har tränat två gånger denna veckan… jag kanske skulle vara nöjd med det och köra lite med gummibanden hemma i trädgården imorgon istället för att gå iväg till gymmet. Ska fundera på det 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här