39,4 graders feber

Det är såna här dagar som det känns jobbigt att vara på andra sidan jorden. Lucas har fått hög feber, 39,4 och är alldeles slö och hjälplös. Det är jättejobbigt att se honom så här och jag blir orolig för vad det kan vara. Det känns jobbigt att vara här för om vi måste åka till läkaren så måste vi först ringa försäkringsbolaget och om han blir sämre kanske det inte hinns med. Jag vet att det ordnar sig på nåt sätt men det är ändå jobbigt. Jag är orolig för skrutt.

Febern började inatt och han är snuvig på samma gång så det är iaf inte bara feber och det känns bra. Idag kommer jag bara vilja vara nära Lucas. Jag vet inte om jag kommer gå ut från det här rummet annat än att äta. Jag, pappa och Lucas ska titta på film, läsa böcker och göra massa lugna må bra saker. Lucas ska få sin favvo-mat som just nu är nudlar (om han vill äta nåt). Han dricker bra med vatten så det behöver vi inte vara oroliga för iaf.

20140529-124638.jpg

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här