39,3 grader i feber

Idag är Isadora lite krasslig. Hon är väldigt varm men exakt hur hög feber hon har vet vi inte. Jag brukar aldrig ta tempen om jag inte är orolig för barnets tillstånd. Jag tycker det är onödigt att ta tempen varje gång ett barn har feber för det är ju inte tempen som avgör hur sjukt barnet är, det är allmäntillståndet! Hur som helst så tog vi tempen när vi upptäckte att hon fortfarande var varm efter att vi hade gett henne både alvedon och Ipren och då visade det sig att hon hade 37,8 grader. Det kändes ändå som hon mådde okej, men var lite tröttare än vanligt.

Lite innan lunch somnade hon tillsammans med Jair och sov i cirka tre timmar innan jag gick in för att väcka Jair. När jag kände på Isadora så var hon alldeles kokhet! Tempen hade då stigit till 39,3 grader så vi gav henne alvedon och Ipren igen. Hoppas hon kryar på sig snabbt. Om hon fortfarande är lika dålig imorgon så kommer vi gå till doktorn med henne. Stackars Isadora!

Relaterade Inlägg

14 Kommentarer

  • Emma - På Smällen!

   Ja nu får hon hur många glassar hon vill. Det lär bli tjafs med svärmor för här får man inte äta glass om man har ont i halsen (vi tror Isadora har det), men i detta fallet är jag säker på att en glass enbart kommer göra gott så jag är beredd att ta striden haha!

   Svara
 1. Kristina L

  Hoppas hon snabbt kryar på sig! Och se till att hon får i sig tillräckligt med vätska. Gärna vätskeersättning, men annars vad hon vill ha. Eller glass.

  Svara
 2. Lin

  Usch, inte roligt med hög feber. Har själv en son som vid varje virus går upp över 40 grader. Desto härligare när det går över sedan!

  Svara
 3. Johanna Larsson

  Usch stakar lite krya på . Tänkt på detta du skrev att går äta glass när man är sjuk där. Kan du inte skriva mer om skillnaden i barn uppfostran mellan länderna.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här