Min favorit: Jordnötsglass!

Igår skrev jag om det godaste snackset – kokta jordnötter! Idag vill jag berätta om en riktigt god glass – picolé! Ni vet ju redan att Isadora äter jordgubbsglass med riktiga jordgubbar på stranden, men själv har jag fastnat för glassen med jordnötter i 🙂 Såååå himla god! Glassen är gräddig med massor av jordnötter. Det är svårt att beskriva hur den smakar, men den är farligt god 🙂

Jair gillar tapioka-glassen som är gjord på kassava som liknar potatis. Jag förstår att det låter skitäckligt, men jag kan försäkra er att glassen inte smakar som potatis 🙂 Tapioka utvinns från kassavans rotknölarna och används både i mat och i söta efterrätter. Ett annat tips som jag fick från en läsare är att testa kokosglassen så det ska jag göra nästa gång vi går till stranden 🙂 Brasilianska picolé är galet goda! Om ni kommer hit nån gång så måste ni testa!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

    Åh låter jättegott :D.
    Skulle du vilja flytta dit helt och hållet?

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här