Brasilien

Ny resesäng!

Jag har länge grunnat på om vi skulle ta med oss en resesäng till Brasilien eller inte. Men när jag förstod att vanliga resesängar är rätt tunga så bestämde vi oss för att skippa det. Vi har en vanlig resesäng på vinden och den väger multum. Bara jobbigt att ta med! Då är det bättre att köpa en spjälsäng när vi kommer fram till Brasilien istället!

Men så på Min längtan efter bebis, såg jag för rätt så längesen att dom hade en resesäng som ser ut som ett tält. Det är både en resesäng och ett Uv-tält i samma. Dessutom är det myggnät så då behöver man inte tänka på att bebisen blir myggbiten. Skönt! I Brasilien kan det nämligen vara supermycket mygg på vissa platser. Men jag har inte köpt den här resesängen för jag har tänkt att Lucas är alldeles för stor. Både att han börjar bli lång och att han förmodligen kommer krypa ut ur tältet hela tiden. Jag tror därför inte att det skulle göra så mycket nytta på stranden, i så fall mer nytta på natten som resesäng.

20131213-003346.jpg

Men så köpte en kompis till mig, som ska till Thailand i 3 månader, detta tältet/resesängen. Hennes dotter är 1 vecka äldre än Lucas. Så jag gick in på hemsidan och kikade lite och då stod det att man kan använda den här resesängen/tältet upp till cirka 2,5 år! Så bra! Det ser ju så litet ut så det trodde jag aldrig. När jag visade det tyckte Jair direkt att vi skulle köpa det eftersom det inte finns så mycket plats i sovrummet sa han. Då är det ju mycket enklare med den här sängen som man lätt kan lyfta undan när den inte används. Så på den vägen blev det ett nytt inköp så här på kvällskvisten! 🙂

Tältet/resesängen väger endast 3 kg och har pop-up-funktion. Madrassen blåser upp sig själv. Sen är det bara att fälla ihop allt och lägga ner i en liten liten väska, smidigare kan det inte bli! Kolla bara på den här videon!

 
[youtube]www.youtube.com/watch?v=ywaIN0m2O4E[/youtube]
 

Sängen heter Deryan Peuter Luxe, ni hittar den HÄR! Den på videon är en liten mindre variant en Peuter Luxe. Den på videon heter Deryan Baby Luxe.

Så här ser det ut när man packar ihop den:

20131213-004240.jpg

Och så här kan det se ut när man är på stranden med den, fast på bilden är det en annan variant:

20131213-004317.jpg

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.