Lucka 13 är öppen!

 Glad Lucia alla fina läsare!
Dags att öppna dagens lucka! 🙂

 

Lucka 13

Bakom dagens lucka finner vi Hatten förlag och Lucas idoler, Babblarna! Vinsten i dagens lucka är Babblarna Stompalång julpaket med en fin och färglad Babblarnabok, låten ”Stompalång Tut Pling sång” på cd-singel, en gympapåse och så sex Babblarna plastfigurer! Vilken bebis/barn vill inte ha en klapp med Babblarna i fysisk form! Haha! Det vill iaf Lucas som kommer få dom i julklapp 🙂 Paketet kan köpas HÄR för 365 kr!

20131212-220115.jpg

Det enda ni behöver göra är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min blogg! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se! Är du inte medlem i något socialt medie? Kolla HÄR hur du ska göra för att delta!
 • Utslagsfråga: Hur många leksaker har Lucas i sin leksaks-koffert från IKEA? Ni hittar bild HÄR! (När den är fylld får även ett täcke plats där i.). Förtydligande: Svara på frågan när Lucas inte sitter i den.
 • Kommentera inlägget och berätta vem som skulle få Babblarna-paketet om du vann!

 

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 21.00!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

Relaterade Inlägg

48 Kommentarer

 1. Emma

  23 leksaker tror jag Lucas har i sin koffert!
  Efter att du skrev om babblarna på bloggen har jag och min son Ludvig tittat på detta och han tycker det är toppen! Han skulle nog gärna vilja ha detta paket!

  Svara
 2. Anna Brunet

  Åh vad Alicia skulle älska att vinna detta då babblarna en stooor favorit 🙂 vi tror att Lucas har 28 leksaker i sin koffert 🙂

  Svara
 3. Emely Tuväng Korabik

  ÅH! Jag är med och tävlar och hoppas, hoppas på tur den här gången. 🙂 Vera OCH Viktor älskar Babblarna.. Viktor säger hela tiden; Jag vill se Babblarna som är både för bebisar och stora barn! Haha.. 🙂 Så detta hade blivit en julklapp till båda barnen faktiskt.. tror det är viktigt att de lär sig dela med sig också! 🙂

  Jag gissar på att Lucas har 19 leksaker i sin koffert.

  Har tipsat om din kalender i bloggen sen tidigare! 🙂

  Svara
 4. Ulrika

  Hej Emma och Lucas!
  Jag tror ni har 24 leksaker i kofferten. Om vi vinner så skulle såklart min 7-månaders dotter Liv få paketet! Hon ÄLSKAR babblarna och sprattlar med hela kroppen när jag sätter igång videon. Hon skulle verkligen gilla att leka med figurerna och läsa böckerna. Kram från oss

  Svara
 5. Mari B

  Jag skulle gissa på 11 leksaker
  Om jag vann skulle min son få denna vinst med babblarna. Han gillar dem och gjort det sedan han var lill liten. Har appen på Ipoden, som han mer än gärna spelar på.

  Svara
 6. Jessica j

  Gissar på 21 leksaker 🙂
  Om jag vann skulle min son få babblarpaketet! Han är 6 månader och verklgen avgudar dom! Och det gär mamman med! När han gryer i bilen startar jag låten ”tut pling sång” och han blir tyst, matvägrar han startar jag lten och han börjar äta, nr vi tränade nacken var det perfekt att kolla på utan att ”träningeb” blev tråkig. Åker vi vagn och han blir ledsen kan jag bara starta låten och han blir göad, mamman älskar minst sagt babblarba lika mycket som sonen! 🙂
  Men mitt hjärtat smälter när jag ser min sons glada ansikte när de små gubbarna hoppar upp i slutet av låten, det är så mycket kärlek <3

  Svara
 7. Anna

  Gissar på 10 leksaker i lådan

  Vem som ska få babblarpaketet är min ofödda bebis som är leveransklar till nästa år.

  Svara
 8. Ayse

  11 tror jag. Babblarna är favorit här hemma. Jag sjunger den i duschen o min man i bilen haha. Min dotter älskar att titta på klippen på vår tv o klappar o blir helt till sig!

  Svara
 9. Jennie

  Lite otydlig fråga för antingen vill du ha svar på hur många leksaker den normalt innehåller när han inte sitter i eller vill du vi ska utgå från bilden och se hur många leksaker som finns i när bilden är tagen och din son sitter i den 🙂 de som svarat ett högt antal tror nog du menar det förstnämnda och de med lägre det sistnämnda 🙂 Så hur menar du? Så jag vet innan jag svarar :))

  Svara
 10. Moa

  Jag gissar på 17 leksaker! Jag skulle gärna ge det fina paketet till min lille son som älskar att kolla på babblarna på youtube 🙂

  Svara
 11. Niki

  Ååh Emma! Det här måste jag vinna! Babblarna har vi använt till Leila sedan vi upptäckte de när hon var 2 månader, idag är hon 10 månader. Det har varit vår räddare. När hon inte kunnat sova, när hon varit ledsen, när vi åker bil, när hon krånglat med maten och sedan bara sådär, för att det gör henne gad. Det finns inget som hjälpt henne så mkt som babblarna! Detta paket skulle jag ge henne till hennes första födelsedag, när hon fyller 1 år i Februari. Hoppas att jag gissar rätt: 15 leksaker gissar jag på!
  Kram

  Svara
 12. Anita

  Hej! Jag gissar på 22 leksaker. Min dotter Emma är den som skulle få babblarna. Hon är jämngammal med din son. Född 2013-03-30.

  Svara
 13. Frida

  Vi älskar babblarna! Och det är även det ända som funkar att titta på när det gråts hysteriskt.. Hoppas hoppas min son vinner detta fina paketet!
  Gissar på 13 leksaker!

  Svara
 14. Sandra

  Jag tror på 15 leksaker

  Jag skulle ge paketet till min Vilde på 7 månader, han fullkomligt älskar babblarna 🙂

  Svara
 15. Tilde

  Jag gissar på 29 leksaker!

  Den här vinsten skulle verkligen uppskattas stort hemma hos oss, vår lille bebbe fullkomligt älskar babblarna, det fullkomligt lyser i ögonen på honom och dem lockar alltid fram ett stort leende, när han tittar på klipp på youtube! Blev tipsad av min väninna som är talpedagog, hur otroligt pedagogiskt och språkutvecklande babblarna är, så vi slår två flugor i en smäll! Hihi, håller tummarna hårt!

  Kram!

  Svara
 16. Erica

  Jag har tipsat på min blogg.
  Det får nog plats 14 leksaker.

  Min dotter skulle få babblarna-paketet då hon är tokig i babblarna. Hon håller precis på att lära sig prata och säger babba, diddi, dadda
  Och dansar och sjunger med i babblarna låten. Jag vet att hon skulle bli sååå glad över detta paket. Det är det hon önskat sig mest av allt av tomten!

  Svara
 17. Elisabeth Akestam

  glömde motivera vem.

  Jag gissar på 23 stycken leksaker skulle få plats inklusive ett täcke och utan lilla Lucas i den 😉

  Min son skulle få den, definitivt!
  Det ENDA som funkar när han är arg, sur, ledsen, har ont, grinig,etc är när man sätter på babblarna. han har på senare tid ÄLSKAT när de i stompalång gör tittut på slutet, ett skinande leende och ljudligt skratt bubblar ut denna lille herren.
  Tänk att få leka med figurerna? WOW vilken lycka! 🙂

  Svara
 18. Marie Alvas mamma

  Jag gissar på 26 leksakerdet skulle bli en perfekt julklapp till dottern Alva för hon börjar tycka hennes baby skallror är jätte tråkiga! /Marie Sjöström

  Svara
 19. Mia

  Jag tror 11 leksaker. Jag skulle ge paketet till min son i julklapp, han är 3 månader och har precis upptäckt Babblarna =)

  Svara
 20. Viktoria E

  Jag gissar på 16 leksaker. Såklart skulle jag ge det till min son som snart är 6 månader och älskar babblarna 🙂

  Svara
 21. Jenny

  Jag gissar på 15 leksaker.
  Om jag vinner så kommer min dotter på 7 månader att få detta fina paket med babblarna i julklapp, en perfekt present.

  Svara
 22. Mirjam

  Jag är gärna med och tävlar, gissar på 28 leksaker! 🙂
  Detta paket skulle min lille Adrian få om jag vann. Han tycker väldigt mycket om Babblarna så vore en passande julklapp.

  Svara
 23. Sanna

  Jag är gärna med och tävlar, och gissar på 17 stycken leksaker.

  Min dotter skulle bli super glad över detta paket och gympapåsen skulle komma väl till hands nu när det snart är dags för gymnastik i skolan.

  Kram Sanna

  Svara
 24. liselotte

  Jag är med och tävlar. Har tipsat på min blogg tidigare om din julkalender. Jag gissar på 21 st leksaker. Har jag tur att vinna kommer mitt barnbarn Hugo få den fina vinsten. Mvh Liselotte

  Svara
 25. Jeanette

  Jag har tipsat om din blogg till höger i min blogg under ”bra tävlingar”.

  Jag gissar på 95 stycken.

  Min sambos brorsdotter skulle få dessa av mig om jag vann!

  Svara
 26. Alisa

  Jag är gärna med och tävlar om detta fina pris. :)) jag gissar på 20.

  Jag håller verkligen med dig att det är en bra pedagogisk present o blev inspirerad av dig så vore kul att vinn dem till min son :))

  På fb heter jag Loppis Lisa

  Svara
 27. Karolina

  Gissar på 32 st! Skulle spara dem till när min Lukas blir lite större så skulle han få dem. Gillar plastfigurer, men har mest sådana från barnprogram som gick när jag var liten typ fragglarna osv, så det skulle vara kul med några nya från dagens barnprogram. En helt ny värld som vi snart kommer möta!

  Svara
 28. Emma- Julkalender på bloggen!

  Jag är med, har tipsat om din julkalender en annan gång så antar att jag kan vara med nu utan att tipsa 🙂

  Om jag vann skulle jag spara detta kit till mitt framtida barn, min sambos syster barn har älskat babblarna när de var mindre och jag själv med gillar deras koncept 🙂

  Lucas har 36 leksaker 🙂

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här