Okategoriserade

Aldrig nöjd!

Tänk att man aldrig blir nöjd med sin kropp! Jag fattar inte det. Jag har aldrig varit hundra procent nöjd min kropp. Det har alltid varit något fel och jag tycker alltid att jag kan bli bättre, snyggare och smalare. När vi kom hit var jag ganska nöjd efter omständigheterna, om man säger så, jag har ju fött ett barn. Men jag var bara nöjd ett kort tag, nu är jag inte nöjd längre. IGEN!

När vi kom hit såg jag ut så här:

IMG_6815

När jag tittar tillbaka på den här bilden så känner jag mig sjukt nöjd! Men när jag var här så kände jag mig ändå större än vad jag var till exempel här:

IMG_1237

Jag var nog lite mindre här, för samma kläder känns lite tajtare. Men den här bilden är tagen 2008, 5 år innan jag fick barn.

Jag borde vara riktigt stolt för min mage är ju i princip samma! Den har återhämtat sig så fint. Jag fattar inte varför jag inte bara kan vara nöjd som jag är nån gång! Jag är nöjd över mina prestationer. Men jag stannar aldrig med att vara 100% nöjd med min kropp. Jag är bara nästan helt nöjd när jag är som nöjdast (och då säger jag till andra att jag är nöjd) haha!

Till exempel tyckte jag att jag så sjukt tjock ut på den här bilden här nedanför, så den hamnade aldrig på facebook. Vad är det för nåt jävla kroppskomplex egentligen? Jag var skitsnygg, minus ansiktsuttrycket med solen i ögonen!

DSC_0004_

5 Comments

 • Tilda

  Åh vad jag känner igen mig!
  Jag har alltid varit smal men efter jag fick min dotter så har jag gått ner allt igen men det är ändå svårt för känner mig ändå inte nöjd.Tankarna går :
  Om jag bara vore lite smalare,eller lite mer solbränd osv så skulle jag vara mer nöjd. Jag är en väldigt positiv person i övrigt 😉
  Jag har pratat med en väldigt bra livscoach som hjälpt mig mycket.
  Hon förklarade att jag har bra självförtroende så jag anser mig kunna många saker o klarar det mesta.Men min självkänsla är i botten och när jag jämför mig med andra så har jag svårt se mitt egenvärde så nu har jag börjat jobba med insidan 🙂 jag försöker att hitta sätt att gilla mig själv och gör affirmationer (dvs ställa mig framför spegeln o upprepa att jag duger och är vacker som jag är) känns jätte löjligt första gångerna men det funkar konstigt nog 😛 hoppas du hittar ett sätt att bli nöjd med din kropp för du är vacker och finns många som skulle vilja se ut som dig 🙂

  • Emma - På Smällen!

   Åh tack för tipset! Känns knäppt att göra så, men jag får väl prova det när jag känner mig bullig. Men det är knäppt med mig för nu helt plötsligt känner jag mig som en pingla igen 🙂

 • mammalinda

  Jag har blivit mer nöjd med min kropp ju äldre jag blivit, ju fler graviditeter jag gått genom och ju mer sliten min kropp har blivit (bristningar, åderbrock och tyngdlag). 😀 Varför gå omkring och vara missnöjd, när livet är här och nu. Hälsa, lycka och kärlek är SÅÅÅ mycket viktigare än hur kroppen ser ut!!
  PS. DU är jättefin!!:-)

 • Josephine

  Du är supersnygga Emma! Men förstår precis vad du menar! Jag har aldrig varit nöjd. Bör jag va 15 tyckte jag att jag var för smal. Vägde 40 kg och var som en pinne. Gick sen upp 10 kg över en sommar pga p-piller. Då kände jag mig för tjock. Sen har det varit så sen dess. FÖRUTOM under graviditeten. Då kände jag mig oftast jättefin! Vi är märkliga vi tjejer. 😉

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.