Värmeutslag?

Minns ni att jag skrev att Lucas hade fått några röda utslag på rumpan för några veckor sen. Dom, där märkena har liksom vandrar runt på rumpan. Snart har dom varit överallt på rumpan! Det lustiga är att han har aldrig fått samma utslag två gånger på samma ställe.

Jag är rätt säker på att det är just värmeutslag. (Jag har visat det på bloggen tidigare. Nu har vi bytt blöjor för våra svenska är slut, men han fick utslagen redan med dom svenska blöjorna. Vi har inte använt varken tvål eller våtservetter så det är förmodligen ingen allergi. Det enda andra jag kan tänka mig att det kan vara är en hudinfektion som brassarna här säger att man kan få om man sitter i sanden. Han har inte suttit i sanden nån gång, men när vi är på stranden så brukar han kasta sina leksaker i sanden och när vi kastar tillbaka dom så kommer det in lite sand. Det burkar tillslut fastna på hans rumpa som vi sen tvättar av…

Just nu har han utslagen i svanken. Dom har redan varit på båda sidorna av skinkorna, men försvunnit när vi har använt Inotyol som vi se tagit med från Sverige. När märkena är som värst är dom illröda och fulla av prickar. Det ser ut som dom kliar men jag har aldrig sett att Lucas har förakt klia så jag tror inte dom kliar men jag vet inte.

Är det någon som har nån erfarenhet av det här?

20140206-233439.jpg

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här