Brasilien,  Frågor & Svar

Krypa riktigt – svar på fråga

Jag fick en fråga förut om Lucas kan krypa riktigt. Och svaret på det är nej. Än så länge så kryper han inte. Ibland står han på alla fyra, men kryper riktigt gör han inte. Han ålar ändå ganska snabbt. Jag tror inte längre han kommer lära sig att krypa riktigt. Jag tror han kommer börja gå innan han börjar krypa.

En av våra vänner tipsade oss om att låta Lucas åla utan body. För då skulle han inte glida så bra på golvet och då skulle han vilja krypa istället. Det funkade inte alls! Här har han nästan aldrig body på sig för då blir han helt svettig på ryggen.

Vi ser alltid till att det är rent där han ska krypa (läs: åla). Men det kvittar nästan hur mycket man städar här, golvet är nästan alltid fullt av sand så man borsta av den lilla magen och bada honom efter att han har härjat på golvet. Men lite sand är ingen fara, så länge han inte får skrapmärken på hudenoch det har han inte fått.

20140206-232748.jpg

One Comment

  • R

    Jag är så otroligt fascinerad över hur lik Lucas är dig istället för din fästman! Jag trodde liksom att den som har mörkast pigment, både i håret och huden samt ögonfärg kommer dess barn att efterlikna mest. Men jag vet ju att det finns något som heter recessiva och dominanta gener och så.. men det är ändå ovanligt har jag hört, att barnet tar mest efter den ljusare föräldern. Riktigt coolt är det i alla fall och jag hoppas att mitt framtida barn kommer likna mest min partner! 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.