Vlogg – Vi gjorde en smitning!

Det finns inte så mycket att säga mer än – SE DEN  🙂

Jag har bestämt mig för att göra 10 vloggar och efter det så bestämmer jag mig för om jag ska fortsätta eller inte, så skriv gärna om ni tycker att det är kul att titta på vloggarna – mycket roligare om ni gillar dom ju 🙂

Relaterade Inlägg

14 Kommentarer

 1. INGEGERD TJERNBERG

  KUL ATT SE DINA VLOGGAR REKAR DIG SOM FD BORÅSTJEJ ATT SE DOUMENTÄREN OM INGVAR CARLSSON ONSDAG KL 20.00 på TV 1 BILDER FRÅN MIN BOK VI KNALLAR I BORÅS HOPPAS FINNS MED OLOF KARLSSON I KAFFELAGRET ELLER TRÄKÅKEN DE BODDE I

  Svara
 2. Sahar

  Så roligt att titta! Speciellt när de e från Götet 😉 Den där parken ska nog besökas till helgen. Hoppas ni fortsätter! Vad heter ni på youtube förresten??

  Svara
 3. Bea

  Vilken toppen vlogg. En av dom bästa jag sett. Gillade verkligen innehållet och hur den var redigerad.
  Hoppas ni gör fler.
  Kul att se Isadora och höra hur du tar gand om henne.
  Jag är gravid v.35 och väntar mitt första barn. Jag har läst mycket intressant om barn på din blogg.

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Men åhhh vad glad jag blir!!! Jag har själv massa idéer om vad jag kunde filmat bättre, men det är bra att vara lagom kritisk till sig själv för då jobbar man ju på att bli bättre 🙂 Jag blir iaf jätteglad att höra att du gillade den 🙂 Jag tänkte göra en vlogg om en dag hemma med Isadora nån dag 🙂 Vad kul att du fått mycket tips här inne på min blogg 🙂 Och lycka till när det blir dags för bebisen att komma! ❤

   Svara
 4. Linda L

  Kul om du vill fortsätta att vlogga även framöver, roligt att få se er ”live” ? Dessutom är det roligt att se omgivningarna, känner igen en hel del områden/platser ☺ Uppvuxen på Hisingen, numera bosatt i Älvängen. Hoppas på att få se mer av er ❤

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Åh vad kul att höra!!! ❤ Jag tycker att det är skoj, men så vill jag gärna känna att vloggen ”lever” och det gör den ju när det kommer kommentarer – annars blir det ju att jag gör det mest för mig själv och det blir lätt tråkigt i längden.. 😛 Vad kul att du är uppvuxen här, det lär komma mer från omgivningarna 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här