Vlogg | Måndagsrassel, Universeum, Simskola

Förra måndagen spelade jag in en ny vlogg 🙂 Jag har haft så himla dåligt med tid veckan som har gått pga Jairs nya jobb, men tillslut fick jag ihop den i alla fall 🙂 Jag tycker det blev en av mina bästa så jag är jättespänd på att höra vad ni tycker 🙂

Och så undrar jag en sak, tycker ni att jag ska prata mera i vloggen? Är det bra med mycket ”upplevelser” eller är det roligare att höra mycket prat? Vilken känsla får ni när ni ser mina vloggar? Jag har en speciell känsla som jag vill förmedla så jag är nyfiken på om jag har lyckats 🙂

I den här vloggen besöker vi Universeum tillsammans med Thaimorsan och ni får hänga med Jair och Lucas till simskolan.

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

  1. Marie Alvas mamma

    Jätte kul med en ny vlogg. Jag tycker det är precis lagom kombination mellan prat och upplevelse.
    Måste säga att jag tycker höjdpunkterna är när Lucas pratar, han är ju så charmig när han pratar med kameran.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här