Vlogg

Vlogg | Fredagsvlogg med playdate, test av ny leksak = cringe!

Häng med på en blogg från förra fredagen! Vi går på playdate och testar vår nya leksak som slutar med total fail 🙂 Den här videon är kul! Tips – kolla till slutet 🙂

5 Comments

 • Linn

  Hej.
  Bara lite nyfiken. Jag är inte då haj på sånt där med bloggar och youtube och sånt. Folk Kanske tycker detta är en jättedum fråga, men vad spelar det för roll om jag gillar och prenumererar på din kanal?
  Tjänar du på det eller vad är grejen?
  Och vad innebär en prenumeration på din kanal? Som sagt jag är inte så haj på detta?

  • Emma - På Smällen!

   Ingen fara! Det är säkert fler som inte vet 🙂 Ju fler prenumeranter jag har, ju större chans är det att min kanal dyker upp bland sökningar och då blir det fler som tittar. I dagsläget har jag så lite prenumeranter och visningar på mina videos så jag tjänar ingenting, men jag drömmer såklart om att bli större på youtube 🙂 Det kostar inget att prenumerera och du väljer själv om du vill ha notiser när jag lägger upp något. Jag tycker det känns trögt att ”bli upptäckt” på youtube så all support jag kan få är uppskattad. ?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.