Nu funkar det! – Vlogg | Julafton i Portugal

Uppdatering! Videon fungerade inte att spela på android-telefoner så nu har jag gjort om den och nu funkar den 🙂

Jag filmade ganska mycket igår och fick även en riktigt bra anledning till att börja vlogga igen 🙂  Så dagen idag har jag ägnat till att klippa ihop filmen från julafton 🙂 Häng med oss på en portugisisk julafton och missa inte reaktionerna när familjen provade Kalles Kaviar 😀

Gilla gärna videon på youtube, prenumerera och lämna en kommentar och sätt lite press på mig att komma igång med vloggandet 🙂

Relaterade Inlägg

20 Kommentarer

 1. Fotoliselotte

  Håller med övriga, underbar film! Härlig stämning och så mysiga familjemedlemmar. Tycker att Papá Noel är himla gulligt också 🙂 God fortsättning! <3

  Svara
 2. linnea

  god fortsättning!
  tack för en mysig vlogg, vad roligt ni verkar ha det, alla är så glada och så roligt för jair att träffa släkten! kommer du ihåg din portugisiska även nu?

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Tack! Vad roligt att du tyckte det 🙂 Jairs familj är väldigt glada av sig eller hur man nu ska förklara 🙂 Ja, jag kommer ihåg, men jag glömmer lätt ord och stakar mig fram emellanåt. Men jag kommer ihåg såpass mycket att jag inte drar mig för att prata och alla förstår mig och jag förstår 99,9% av allt alla säger 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här