VLOGG | House tour av huset i favelan

Nu är det äntligen dags för en ny vlogg eller vad tycker ni? Jag har ju varit rätt kass på att publicera vloggar under tiden vi varit i Brasilien, men internet var ju rena mardrömmen där så jag anser mig vara förlåten. Haha! Nu har jag i alla fall en hel del vloggar att redigera och det kommer komma upp på bloggen och youtube-kanalen allt eftersom 🙂

I den här vloggen får ni se en House Tour av huset i favelan. Jag visar ALLA rum och även något som är riktigt farligt!

Relaterade Inlägg

14 Kommentarer

 1. Marie Alvas mamma

  Jätte kul att se. Men hjälp vad högt det är!!! Är man aldrig rädd att barn ska trilla ner? I Sverige har vi ju typ barn i lekhagar och grindar ?

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Visst är det högt! Jo, både för att dom ska trilla genom fönster och för att dom ska ställa sig på en stol och trilla från högsta våning. Vi hade koll på barnen och lät dom aldrig stå på stolar för att se bättre, inte ens när vi var med. Men just detta är ändå obehagligt!!!

   Svara
  • Emma - På Smällen!

   Nej, Jairs familj har inte haft problem med vägglöss nån gång så jag oroade mig inte för det. Angående löss så trodde Jairs brorsa att Bruna hade det men vi hittade inga löss så jag tror det var falsklarm. Jag var mest orolig för att få med mig en kackerlacka eller en tusenfoting i resväskan. Tusenfotingarna i Brasilien är giftiga och gör ont om man råkar bränna sig på en och det var en kackerlacka i min garderob och en annan gång i min påse med smutstvätt. Och båda gångerna var det jag som nästan tog i äcklet! Bläääää!

   Svara
 2. Lena

  Vad roligt att se. Men oj så högt och trångt mellan alla husen. Är det inte otäckt att gå ner för dom där höga trapporna. Och den där duschen med elen alldeles ovanför…usch så läskigt.
  Tack för att ni bjöd in oss att se ert hem i Brasilien.

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Jaa det är verkligen otäckt med trapporna. Jag har ramlat ner för en av trapporna två gånger när jag haft blöta fötter. Det gör sjukt ont kan jag lova! Det blev lite mindre halkigt efter att vi tog med halktejp från Ikea och tejpade på trappstegen. Ja den duschen är riktigt läskig. Det sjuka är att dom själva inte förstår det…

   Svara
 3. Lena

  En liten fråga. Är det hus dom hyr eller äger folket huset dom bor i? Vet inte alls hur det fungerar i favelorna.
  Är det inga lekområden eller grönområden alls där?

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här