Vlogg

VLOGG #4|ÅKER SKIDOR FÖR FÖRSTA GÅNGEN

– Pressresa till Branäs –

Här kommer vår vlogg från Branäs! Häng med när barnen åker skidor för första gången! Jag ramlar en massa gånger när vi åker ner för en lång brant backe, men Victor är som vanligt världens bästa stöd, utan honom så hade jag… ja jag vet inte… Haha! Se den helt enkelt!

Och ni som har inloggning på youtube, gilla gärna videon och prenumera på kanalen! Jag skulle också bli superglad om ni lämnade en liten kommentar, här eller där 🙂

2 Comments

  • Malin

    Så kul ni verkar ha haft det. Har aldrig åkt skidor men det ser faktiskts roligt ut ? söt Lucas är när han filmar, precis som Sam men en massa tjöt samtidig ?

    • Emma

      Ja det hade vi verkligen 🙂 Du borde definitivt testa! Det är inte så svårt som det ser ut. Jag var på skidlekis med Isadora och åkte så jag hann bli varm i kläderna innan jag vågade mig upp i backen med Victor 🙂 Ja, han älskar att filma, synd bara att det inte var så bra väder när han skulle filma.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.