Vlogg

DET BLEV INTE SOM JAG TÄNKT MIG | VLOGG

Välkommen till en 2-dagarsvlogg med mycket känslor. Jag mår inte så bra just nu och jag berättar varför i vloggen. Dessutom blir det lite julpynt och misslyckad shopping.

5 Comments

 • Liselotte

  Vill bara säga att du inte är ensam i att känna som du gör, jag känner precis likadant! Precis som du så får jag energi av att träffa andra och jag törstar verkligen vad gäller sociala kontakter. Har dessutom jobbat hemifrån sedan i mars…. Jag hoppas för vår skull att detta vänder snart! Kram

 • Ylva

  Ja det är tuffa tider. Man får försöka tänka på att man bidrar till att inte folk blir sjuka , dör eller hamnar i respirator. Detta kan även hända unga människor och barn. Det är helt enkelt allvarstider nu så vi får försöka att låta bli att gnälla även om inte allt är lika roligt som vanligt.

  • Emma

   Ja så är det ju… Och ja, det är på allvar så det är viktigt att alla tar sitt ansvar, men jag tycker ändå att man får lov att tycka att det är jobbigt ibland även om man måste bita ihop. Hoppas det här eländet går över nån gång..

 • Stina

  Går det inte att träffa vänner utomhus? Vi var och grillade korv i skogen med vännerna (våra barn går på samma förskola så dom träffas ändå varje dag) ☺️

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.