Okategoriserade

Vinnaren av ett babynest från BebbeLulu Babynest!

Jag vill börja med att säga tusen tack till alla som var med och tävlade! Det känns såklart lite extra viktigt för mig den här gången eftersom det är min mamma som sponsrar tävlingen så jag vill verkligen tacka er och påminna er om att fortsätta gilla hennes sida för fler roligheter!

Och kom ihåg! Ni som läser min blogg får alltid 10% på hennes babynest! Glöm inte att ange det när ni beställer! Ni som inte har varit med och tävlat, men som vill hitta till hennes Facebook-sida, ni hittar den här: BebbeLulu Babynest. Det går även bra att maila henne på bebbelulu@gmail.com.

Nu till vinnaren!!  

 

Vinnaren är…
… Jenny Dahlqvist!

Stort grattis till dig!!!

Ännu en gång! Stort tack till alla som deltog i tävlingen 🙂

2 Comments

    • Emma - På Smällen!

      Typiskt 😛 Glöm inte att säga att du läser min blogg så att du får 10% rabatt 🙂 Normal leveranstid är 3 dagar, men i babyboom-tider kan det alltid vara bra att ha lite extra framförhållning för ibland får hon väldigt mycket beställningar då. Eftersom du ska ha i april så kan det vara god idé att höra av sig 4 veckor innan så att babynestet säkert finns hemma innan bebis kommer 🙂 Det tar sällan så lång tid, men det är alltid bättre att vara på den säkra sidan 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.