Okategoriserade

Vilka är ni?

Jag fick från en läsare, Anna, som presenterade sig så fint. Det fick mig att bli lite nyfiken vilka ni läsare är. Det är förstås frivilligt att presentera sig men det vore kul att få veta vilka några av er läsare är 🙂

Var bor ni? Hur gamla är ni? Hur länge har ni läst min blogg? Hur många barn har ni och hur gamla? Är ni gravida, i vilken vecka? Och så skulle jag gärna vilja veta när på dagen brukar ni läsa min blogg? På morgonen, lunchen, kvällen eller lite när som? Om det är något annat ni vill dela så gör gärna det! Jag tycker det är jättekul att lära känna er!

34 Comments

 • Li

  Jag bor utanför sundsvall och är 26 år. Har läst din blogg sen i höstas. Vi har en liten tjej på två mån. Läser oftast din blogg på kvällen i samband med nattning av lillan eller när jag själv går och lägger mig.

 • Frida

  Hej Emma! Tycker att du verkar vara en toppenbra tjej 🙂 och det är spännande att följa dig och din familj. Roligt att läsa om din söta sons utveckling. Dessutom tycker jag att du alltid kommer med så bra tips 🙂 Jag har läst din blogg sen du blev gravid. Jag är själv mamma till en dotter som är 7 månader. Jag är 28 år och bor i Skåne utanför Kristianstad. Jag läser din blogg främst på kvällen, men det händer att jag kikar in en och en annan gång på dagen med 🙂

 • Linda

  Hej Emma! Bor i Göteborg och är 26 år gammal. Fick en son 18 mars -13 och har följt dig enda sen graviditeten 🙂 Jag kikar in på bloggen lite när som, mest kvällstid när lillen ska nattas 🙂 Kul att följa dig då vi fick barn nästan samtidigt 🙂 Tror till och med jag såg dig och din familj när vi låg inne på BB 🙂
  Ha det gott 🙂

 • Emely Tuväng Korabik

  Jag bor i Kalmar (Småland) och är 26 år gammal (fyller 27 i oktober) Har en grabb på 3 år och en dotter som är snart 4 månader. Jag började följa din blogg när jag var gravid och du också var det, alltid lite roligare att följa andra gravida när man själv är gravid tycker jag! Det är lite olika när jag läser din blogg, har bloglovin på mobiltelefonen så jag brukar läsa bloggar när jag får lite tid över! När jag kommenterar så är det oftast när jag sitter vid datorn för att det är så jobbigt att skriva på mobilen. 😛

 • Pamela

  Hej! Jag heter Pamela, är 24 år och bor i Helsingborg! Jag fick en dotter 6/4-13 och har följt din blogg sedan jag var gravid! Tycker det är kul att följa er då Lucas nästan är lika gammal som min Alicia 🙂 oftast läser jag din blogg på kvällen men även tidigt under dagen. Ha det bra!

 • Helen

  Bor i Gbg, 28 år. Började läsa den ngn gång under hösten förra året då jag var gravid. Har två barn, en 22 månader och en på 4 månader. Läser den lite när som under dagen, mest kanske under amning, man hinner kolla en snabbis. Läser mkt mamma och gravid bloggar 🙂

 • Catrin

  Jag är 26 år och bor i Karlstad. Började läsa din blogg i höstas då jag själv blev gravid. Min dotter Alva är snart 3 månader. Jag läser ofta din blogg när jag sitter och ammar, eller på kvällen när jag ska sova. Tycker det är kul att du delar med dig av om ert liv och vardag. Skall du fortsätta att blogga när ni reser till Brasilien? Kram

 • Sandra

  Jag heter Sandra och bor i Östhammar, norr om Uppsala. Jag är 24 år och har en son på 7 månader.
  Jag började läsa din blogg när du blev gravid pch jag läser varje dag olika tider på dygnet. Tycker det e jätte kul att följa dig, keep up the good work!

 • Mia

  Jag heter Mia och är 38 år, bor i Göteborg, Olskroken. Gravid med första barnet i v 40 så jag går bara och väntar på att det ska sätta igång! Han är beräknad till fre 6/9.
  Jag hittade din blogg i januari när jag själv fått veta att jag var gravid och jag läser den lite när som.

 • Jenny

  Jenny heter jag och är 33 år gammal. Bor utanför Trollhättan. Har 3 barn som är 3 1/2, 2 och 8 år. Läser din blogg oftast på morgonen och började nog läsa i samband med att Lucas föddes tror jag 🙂

 • Frida

  Hej Emma! Frida heter jag, 27 år och bor i Karlstad med min sambo och vår son som är 3 månader. Började läsa din blogg när jag var gravid, var jättebra (och är fortfarande :)) eftersom du och Lucas hela tiden är steget före oss! Läser lite då och då, oftast när jag ammar.

 • Gittan

  Hej! Jag heter Gittan och är snart 26 år. Bor i ett litet samhälle som heter Sommen, ca 2,5 mil utanför Mjölby. Fick en vår dotter Olivia den 13/4 så hon är snart 5 månader. Började läsa din blogg när fick veta att jag var gravid, så i aug förra året tror jag. Läser lite när som men ofta på kvällen eller morgonen.

 • Alexandra

  Hej.
  Jag heter Alexandra och är 26 år bor i Göteborg (gråbo 2 mån) sen i torslanda. Har 2 döttrar 18 mån och 5 mån. Hittade din blogg då jag blev gravid med lillan letade gravidbloggar. Brukar läsa din blogg när jag får tid oftast vid matning av barnen. Tycker det är intresant att läsa din blogg då det endast skiljer några dagar mellan våra barn.. Du brukar komma med bra tips och om allt möjligt är underhållande helt enkelt. Tack för en bra blogg / Alexandra

 • Aysegul

  Är 25 och Bor i Angered med min dotter på snart 5 månader o min man. Började läsa din blogg i mars 2013. Då googlade jag efter barnvagnar och såg att du köpt den vagnen vi tänkt köpa. Läser din blogg mest på kvällen / natten. Den är himla bra då du skriver om allt möjligt, även om du inte alltid har bilder så är det ändå intressanta ämnen du skriver om.

 • Alisa

  Hej. Mitt heter Alisa och är 25år bor sedan 3år tillbaka i Landskrona ( tidigare i Varberg 🙂 är i vecka 38 och började följa din blogg ett tag efter att jag blev gravid. Läser din blogg lite olika tider under dagen då jag brukar läsa på telefonen. Gillar din blogg väldigt mkt, kul med tips och utvärderingar av olika saker 🙂

 • Sofie

  Rolig idee, jag hittade din blogg ca 1 eller 2 veckor innan Lucas kom och va då själv gravid och hade en bit kvar, nu läser jag din blogg varje gång jag ammar, har en liten kille på 3,5 månad som heter Malvin och vi bor i malmö.. Sofiesofin.blogspot.com

 • Hanna

  Hej! Hanna heter jag och är 25 år gammal och bor i Östergötland. Jag har en son på snart 4 månader. Just nu är jag föräldraledig men annars jobbar jag som förskollärare. Jag hittade din blogg precis när jag själv blev gravid förra året så i augusti tror jag. Jag läser din blogg varje dag, ibland flera gånger om dagen, men oftast på kvällen när jag har tid över. Kul att läsa en annans mamma med ungefär samma funderingar som en själv! =)

 • Karolina

  Hej!
  Karolina heter jag och är 33 år. Bor i Örebro med man och en liten Lukas som blir fyra veckor på tisdag. Det blev en liyen Lukas här också! 🙂 Började läsa din blogg när jag var gravid och du var gravid, tror det var i början av året. Läser bloggar när jag ammar så det blir både på dagtid och nattetid. Tycker det är kul att få läsa om dig och din familj. Du har haft många bra tester och man får bra tips och idéer när det gäller bebisgrejer. Uppskattar att läsa om dina tankar, funderingar och din vardag som mamma.

 • Hannah

  Hannah, 30 år, utanför Östersund, Jämtland. Har min man Fredrik sedan 11 år, Elis föddes för 2,5 år sedan och Vega är 8 månader. Letade bloggar när jag var gravid med Vega där bloggarna också var gravida ungefär samma vecka som mig. Kul att följas åt tycker jag! Har bloggat alla tre graviditeter (även den som slutade i MA v12) och fortsätter skriva även efter förlossningen. Läser oftast bloggar via mobilen och kommenterar gärna eftersom jag tycker det är ett roligt sätt att visa att man varit in och läst! Läser alltså lite närsomhelt när man har tid att pilla på mobilen 🙂 // Hannah alias elisochvega.blogspot.com

 • Tessan

  Jag är Therese då & fyller 25 i oktober 🙂 Jag bor i Småland med min sambo (som på lördag blir min äkta make!) & med lille Benjamin som snart blir 8 månader. Jag hittade till din blogg när jag var gravid, så himla kul att följa någon som var ungefär lika långt gången 🙂

  Läser när jag får tid, varierar stort under dagen. Lite dålig på att kommentera dock 😉

 • Chanette Büchel

  Hej!
  Jag heter Chanette är 35 år fick mitt första barn 10 juni, en liten kille som heter Vilde.
  Jag bor i ett hus utanför Svenljunga ( som ligger utanför Borås) med min man ( vi gifte oss 121212❤) och hans två döttrar som vi har varannan vecka. Josefine är 11 år och har Downs syndrom och Alva är 10 år.
  Jag började följa dig någon gång under min graviditet, och även din!:) Kommer inte ihåg när men nån gång i höstas/vintras.
  Jag är inne och kollar din blogg flera gånger om dagen men minst en gång på morgonen och en på kvällen! Tycker att den är super!:)
  Många kramar!

 • Madde- mamma till Olle

  Hej Emma 🙂
  Madde heter jag, känns nästan som vi känner varrandra trots att vi aldrig setts. Jag är 26 år gammal och har 1 liten kille på snart 6 månader. Jag började läsa din blogg i samband med våra graviditeter. Vi var ju väldigt nära varrandra i veckorna så det var så himla kul och läsa om hur du mådde, och vad ni såklart gjorde osv.
  Under graviditeten var jag inne på din blogg säkert 10 gånger per dag..haha hej stalker! 😉
  Nu blir det 1 gång om dagen iallafall, mest på förmiddagarna i samband med någon amning. Gillar verkligen din blogg och somsagt eftersom man följt er så länge nu så känns det som vi känner varrandra 🙂
  Kram

 • Viktoria

  Heter Viktoria och bor i Umeå men är från Uppsala från början, det var kärleken som drog. Jag är 23 år gammal och har en liten son som föddes på midsommarafton han är alltså 2 månader:) jag har väl läst din blogg sen i vintras typ.

 • emilie

  Hej Emma!
  Tycker jag kanske också borde presentera mig eftersom jag gärna o ofta läser din blogg! Oftast på förmiddagen när min lillpojk sover!
  Jag började läsa din blogg i höstats/vintras.
  Jag är själv skånetjej, 28år. Vi bor på landet med gård o hästar. Vi fick vårt första barn 30 mars, en underbar pojke!

  Tycker att din blogg är rolig och intressant! Du inspirerar med din positiva anda! =)

 • anna

  Hej! Jag hittade din blogg när jag var gravid och googlade efter förlossningsberättelser. Min underbara dotter är nu fyra månader och brasilien-svensk precis som din son 🙂 Jag är 28 år, läser oftast bloggen dagtid när bebis sover.

 • Marie Alvas mamma

  Hej! Jag heter Marie och är 25 år. Jag bor i Falköping med min sambo och vår dotter Alva som föddes den 10 april 2013. Jag började läsa din blogg i januari tror jag det var. Jag googlade på massa saker jag undrade över som gravid och hittade din blogg. Sedan dess har jag kollat din blogg flera gånger om dagen. Oftast när Alva sover. Tack för en jätte bra blogg. Kram

 • Jenny

  Jenny, 30 år, Lerum med min man. Hittade din blogg i januari när jag precis fått veta att jag själv blivit gravid med första barnet. Kul att läsa om någon annan som är några månader före, ger mig en liten tjuvtitt vad som väntas även om allt så olika för olika personer. Din blogg har alltid fina bilder och du skriver så ärligt 🙂 Läser väl en gång om dagen om jag hinner.

 • Sandra

  Hej! Jag bor i Karlstad och har en tvååring som fyller min vardag med sina upptåg. Började läsa din blogg under din graviditet. Hamnade här av en slump när jag letade nya bloggar att följa. Är väl inne någon gång/vecka och läser ikapp. 🙂

 • Terri

  Jag är 26 år gammal och bor i Vasa, i Finland. Har läst din blogg sedan du var gravid. Fick en dotter för 1 månad sen! Brukar läsa din blogg lite närsomhelst på dan då jag bara är hemma nu då jag är mammaledig 🙂

 • Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

  Jag bor i Falun (Dalarna) och jag hittade hit när vi båda var gravida. Jag har för mig att det var via en av dina tävlingar som jag hamnade här inne 🙂
  Läser din blogg när jag har tid, så det är ibland på morgonen, ibland mitt på dagen, kvällen eller natten(vid amning) till och med 😀

  Tack för en härlig blogg fina fina du! 🙂

 • Sofie

  Hej fina du!

  Sofie heter jag, är 25 år, är gravid med vårat första barn =) Är i vecka 22 nu, snart 23. Känns helt underbart. Läser din blogg när jag får liten tid över, mogon, förmiddag eller kväll =) Mysigt att läsa om er och erat liv!
  Bor i Göteborg sen två år tillbaka. Är från stockholm egentligen.
  Hittade din blogg av en slump för ca 6-7 månader sen och har följt ddig dagligen sen dess =)

 • Helene

  Hej! Jag är 25 år och bor i Stockholm. Fick vårt första barn för en månad sen. Hittade din blogg när jag letade gravidbloggar i vintras och har följt dig sedan dess (utan att ge mig tillkäna, hehe). Du har ju legat 5 månader före mig så det är alltid kul att få en liten tjyvkik av vad som komma skall, tips på saker att köpa osv. Jag brukade även bläddra tillbaka och läsa om hur du mådde när du var lika långt gången som jag. Nu har jag precis läst dina inlägg från Lucas första veckor och det känns lite bra att även du hade svårt att hinna göra något på dagarna i början. Får lite hopp om framtiden för nu verkar du ju göra och hinna hur mycket kul som helst! 🙂

 • Cintsa

  Hejsan Emma!
  Maria, 33 år, 1 barn. Slumpade in på din hemsida ca. 1 månad sen när jag googlade Trille och punktering (fick punka på vårt lufthjul och jag stod handfallen..). Tror du nämnde nåt om det i din recension av vagnen. Hur som så råkade jag läsa nåt inlägg till under det inlägget och insåg att din son var ganska nära min son i ålder (min är född i April i år) och sen insåg jag att du bodde i Gbg (jag bor själv vid Ullevi med min sambo) och tyckte du skrev intressanta inlägg som jag kunde känna igen mig i. Läste sen bloggen tillbaka till din förlossning ca. för att se hur eran resa varit. Eftersom Lucas är något äldre än min son så kan man få lite tips om vad som komma skall i utvecklingen och det är kul att se vad du tipsar om. Läser sporadiskt, kanske varannan dag under nåt av amningstillfällena. Kram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.