Okategoriserade

Videosnutt och bilder från babysimmet

Här kommer lite bilder och en liten videosnutt från babysimmet i torsdags 🙂

Tittar ni noga på bilden längst upp till vänster så ser ni att Lucas har fått tag på mitt hår och att han är jätteglad 😛

20130929-192406.jpg

På videon ligger Lucas på en flytande matta och jag sticker upp fingrarna underifrån i dom små hålen. På slutet rullar Lucas på den flytande mattan, but don’t worry, jag har allt under kontroll. Jag var snabbt där med händerna under madrassen, därav det abrupta avslutet 🙂

Nu är det bara 2 gånger kvar på babysimmet, men vi har bokat in oss på fortsättningskursen också 🙂 Vi vill att Lucas ska ha vattenvana när vi åker dit och så tycker vi förstås att det är jättekul och mysigt! Jag är himla glad att vi valde att gå på babysim faktiskt. Vi kanske inte får den möjligheten med nästa barn, det vet man ju inte. Därför vill jag passa på att göra så mycket kul som möjligt med första barnet. 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.